NRK Meny
Normal

Slevik snudde 1-4 til 11-5

Slevik innebandyklubb hadde en forferdelig start mot Jögeva fra Estland i europacupturneringen som spilles i Kongstenhallen. Men så snudde det totalt.

Slevik-Pomor

Tobias Hjort spilte en god kamp for Slevik. (Arkivfoto)

Foto: Espen Torgersen / NRK

Slevik IBK

Slevik er klare for finale.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Vertene lå under 1–4 etter første periode, men da laget kom ut på banen etter den første hvilen snudde kampbildet seg totalt 11–5.

– Første periode var ikke slik vi ønsket. Vi hadde en god prat i garderoben i pausen og klarte å snu kampen. Vi har hele tiden visst at vi kom til å score mange mål i kampene og vi har god selvtillit, så det var bare å fortsette å spille, sa Tobias Hjort til IFF Floorballs Youtubekanal.

Med seieren er Slevik klare for finale. Tobias Hjort ble kåret til Sleviks beste spiller.

Se kampen i opptak her:

Scoret mange mål

Etter gruppespillet har Sleviks innebandyherrer vist at de har formen inne etter to strake seire. Første kamp vant laget 10–3 over russiske Pomor, mens nederlandske Face Off ble slått hele 19–3.

– Ambisjonene våre er at vi skal spille finale på søndag – og helst gå hele veien, sa trener Pål Unnfoss til NRK.no før turneringen startet.

LES OGSÅ:


Vinneren blir klar for Champions cup

Torsdag startet altså sluttspillet i Euro Floorball Cup 2014 i Kongstenhallen i Fredrikstad og det er Slevik IBK er som arrangør av årets sluttspill

I herreklassen skal Slevik og Tunet forsvare de norske fargene. Slevik møtte i det innledende spillet Pomor fra Russland og UC Face Off fra Nederland.

I kvinneklassen er Norge representert med Sveiva og Tunet.

De to beste lagene i puljene går videre til semifinaler, og vinnerne av søndagens to finaler er, i tillegg til å være EFC-mestere, også kvalifisert til Champions Cup i 2015.

– Jeg tror det blir en helnorsk finale i herreklassen, mellom Slevik og Tunet, spår Pål Unnfoss.

Samtlige norske lag – i både herre- og kvinneklassen er klare for semifinaler.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Ebbesen går av som direktør

  Just Ebbesen har blitt enig med styreleder i Sykehuset Østfold om å gå av som direktør. Det kom frem på et ekstraordinært styremøte i går kveld, skriver sykehuset på sine nettsider.

  Irene Dahl Andersen blir konstituert som ny direktør inntil videre.

  Just Ebbesen
  Foto: Anette Torjusen / NRK
 • Advarer om støy på natta

  Luftforsvaret varsler om at det kan bli en del helikopterstøy på kvelds- og nattestid i Østfold denne uka. Det gjennomføres en militærøvelse på begge sider av Oslofjorden denne uka, og det medfører en del helikopterflyvning i perioden fram til fredag.

  Bell-helikoptre, Rygge flystasjon
  Foto: Torbjørn Kjosvold / Forsvaret