Tre kolli i kjøttmottaket hadde mangelfull eller feil merking. På hermetikken ble det ved to tilfeller funnet råvarer til produksjon som var gått ut på holdbarhetsdato.
Stabburet har frist til onsdag på å svare Mattilsynet.
Det ble også oppdaget et par tilfeller av rutiner, som ikke minimaliserer risikoen for spredninger av smittestoffe, samt tre hovedpunkter som skjuler sju forhold Mattilsynet vil ha ordnet opp i på Stabburets kjøttforedlingsanlegg.
Nå har Stabburet frist til onsdag med å svare for seg, sier seksjonsleder Liv Døsen i Mattilsynet.
- Produkter skal jo behandles slik de er merket, og det er ikke gjort hele veien her, sier Døsen.
Vil ordne opp
Fabrikksjef Jan Rommetveit sier han ikke kan kommentere tilsynsrapporten i detalj, men sier også at han ikke er særlig fornøyd med at Mattilsynet fant svikt i rutinene.
- Dette skal det bli tatt tak i, sier Rommetveit.
Ikke farlig
Liv Døsen presiserer også at det i de avdekkede manglene ikke ligger noen risiko for de som har kjøpt Stabburets produkter i butikken.