NRK Meny
Normal

Skuffet Wehrman frustrert over FFK

Fredrikstad FKs Kasey Wehrman skal opereres for skade tirsdag. Uten løfte om ny kontrakt går midtbanespilleren til angrep på egen klubb.

Kasey Wehrman og Khaled Mouelhi

Kasey Wehrman mener at klubben har fått ham til å spille kamper selv om han burde ha vært operert.

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Wehrman hevder operasjonen burde vært foretatt for lenge siden.

SE BILDENE: FFK gennom tidene

- Føles håpløst

- Men jeg ble lenge holdt med godt snakk av ledelsen og ønsket derfor å være lojal overfor klubben. Dermed gjennomførte jeg kamper jeg aldri ikke burde spilt, sier FFK-kaptein tydelig oppgitt til Fredriksstad Blad.

Det ble bråk i sommer da Wehrman krevde en forbedret treårskontrakt som ledelsen i FFK ikke maktet å gi ham.

- De siste samtalene med klubbledelsen hadde jeg for to og en halv uke siden. Den gang lovte de å komme tilbake, men jeg har ikke hørt et ord fra dem siden da. Er det rart jeg er skuffet? Jeg er skadet og må opereres. Alt føles håpløst akkurat nå, sier Wehrman.

- Jeg føler på en måte at ledelsen ikke stoler på meg og isteden har gamblet rundt min skade, sier han.

- Skal være i FFK

Wehrman er blitt koblet til Stabæk og Viking.

Trener Anders Grönhagen avviser at Fredrikstad vil slippe hardhausen.

- Han har kontrakt med oss ut neste sesong, og derfor blir han hos oss. Det er ikke noe snakk om den saken, sier Grönhagen til Fredriksstad Blad.

- Vil vite om Wehrmann blir frisk før ny kontrakt skrives

Sportssjefen i FFK, Per Morten Haugen, sier han er lei klagingen til Wehrmann og forstår ikke hvorfor spilleren trenger ny kontrakt.

- Det er ingen selvfølge at spillere skal få ny, lengre og bedre kontrakt etter en god sesong. Han har skrevet under på en kontrakt han var fornøyd med da han kom, sier Haugen.

- Fotballverden er kynisk, og vi vil ikke skrive ny kontrakt med en spiller som skal opereres, før vi vet om han blir frisk. Erik Bråthen har fått samme beskjed. Verden er ikke slik at alle som gjør det godt skal få ny kontrakt. Skal vi reforhandle kontrakter med spillere vi synes underpresterer ett år også da, fortsetter Haugen over FB.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • – Kidnappet jente tilbake på Kypros

    Den fire år gamle jenta som i april ble bortført av faren sin på Kypros er gjenforent med moren, melder VG. Faren hevder at det var moren som kidnappet barnet fra ham i Norge i 2015, men Oslo tingrett har slått at far pliktet å levere datteren tilbake.

  • Mistet lappen etter sladding

    En 18 år gammel bilist er fratatt førerkortet etter at han sladdet på våt asfalt på Lisleby i Fredrikstad. Sladdingen førte til at mannen kjørte ut av veien. Han er også anmeldt for uaktsom kjøring, skriver politiet på Twitter.