NRK Meny

Skuffet over samferdselsministeren

Ordfører i Rygge kommune, Inger-Lise Skartlien (A), er skuffet over samferdselsminister Ketil Solvik Olsens nei til å bruke Avinor til å redde Moss lufthavn Rygge.

Hun hadde håpet investorgruppen som ønsker å sikre videre drift på flyplassen skulle ha en bedre plan for flyplassen videre, og at de skulle få med seg Staten på å redde flyplassen.

Inger-Lise SKartlien
Foto: NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trøbbel for hustransport

    I Elingårdsveien i Fredrikstad har det oppstod tproblemer i forbindelse med transport av et hus. Det jobbes febrilskt på stedet for å løse problemet og en patrulje på vei for å se om de kan bistå, melder politiet på Twitter.

  • Knuste moskévindu

    Rett før klokken 03:00 i natt fikk politiet i Sarpsborg melding om et knust vindu i en moské. To menn i 20-årene ble innhentet av politiet, og en av de fortalte at kameraten hans hadde hoppet inn i det store vinduet, og at det derfor hadde blitt knust. Politiet tror på forklaring, og at det var rølpete oppførsel som forårsaket hendelsen. Operasjonsleder ved Politiet Øst, Gisle Sveen, sier at de tror på forklaringen, og at det var helt tilfeldig vindusvalg.