NRK Meny
Normal

Skrøder på vei til Russland

Ishockeyspilleren Per Åge Skrøder (31) fra Sarpsborg er fristet av et milliontilbud fra russiske CSKA Moskva.

Per-Åge Skrøder

Per Åge Skrøder

Foto: Anders Engeland / NRK

Den russiske hockeyklubben CSKA Moskva har tilbudt Skrøder om lag 4 millioner kroner for en en ettårskontrakt, bekrefter sarpingen til NRK Østfold.

Fristet av tilbudet

– Det er klart jeg blir fristet av et sånt tilbud, men jeg har jo familie å tenke på, sier Skrøder til NRK Østfold.

Sarpingen har spilt både for Lillehammer og Sparta og de svenske toppklubbene Frölunda, Linköping, Södertälje og Modo. Sistnevnte spiller han for i dag.

– Det kommer en beslutning de nærmeste dagene, CSKA ønsker svar så fort som mulig, sier Skrøders agent Erik Ryman.

Poengkonge i den svenske ligaen

Om Skrøder velger å forlate sin svenske klubb Modo, blir han sannsynligvis ikke den eneste. Hans norske lagkamerat Mats Zuccarello Aasen er jaktet av flere NHL-klubber.

Markus Naslund og Peter Forsberg ser ut til å legge skøytene på hyllen før neste sesong.

Per Åge Skrøder var poengkonge i grunnspillet i den svenske hockeyligaen i forrige sesong. Denne sesongen ble Zuccarello Aasen det samme, med måpende 23 mål og 41 assists.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uthus endte i container

    I Elingårdsveien i Fredrikstad fikk transportørene av et helt hus problemer da det viste seg at huset var for stort til å fraktes på veien. Det endte opp med at huset ble delt opp med motorsag og fraktet i container til søppeldynga, melder Fredrikstad Blad.

  • Gjorde skader på solstudio

    Det har vært innbrudd i et solstudio i Kinogaten i Sarpsborg. Politet melder at det er gjort skaderverk på stedet. Gjerningspersonen ble sikret på video, og politiet er på stedet og utfører undersøkelser.