NRK Meny
Normal

Skrøder kan miste ishockey VM

Årsaken er at skaden han pådro seg under OL i Vancouver, ikke er leget.

Per-Åge Skrøder

Toppspiller Per-Åge Skrøder.

Foto: Anders Engeland / NRK

Det var Under åpningskampen mot Canada at toppspiller Per-Åge Skrøder fra Sarpsborg pådro seg ankelskade etter en takling av den kanadiske backen Drew Doughty, sju minutter ut i midtperioden.

Modoskamp kan ha kostet VM

Skaden satte Skrøder ut av spill resten av OL, og det så ut som om resten av sesongen skulle være ødelagt. Men han gjorde likevel comeback i Modos siste seriekamp. Det kan ha kostet ham VM i Tyskland i mai i år.

– Jeg synes det er synd. Det er fortsatt en liten sjanse for at jeg kan spille VM, men den begynner og bli svært liten nå, sier Skrøder til NRK.

Tar ingen sjanser

Skrøder pådro seg båndskade i ankelen under OL. Nå ser det ut at den er slått opp igjen.

– Det ser sånn ut, og det betyr at det mest sannsynlig er sommerferie for meg nå. Jeg kommer ikke til å sjanse på foten hvis den kan bli enda verre, sier Skrøder.

Sarpingen har spilt både for Lillehammer og Sparta og de svenske toppklubbene Frölunda, Linköping, Södertälje og Modo.

I går ble det kjent at toppspilleren fristes av et tilbud fra den russiske klubben CSKA Moskva. Klubben tilbyr om lag 4 millioner kroner for en ettårskontrakt.

Les: Skrøder på vei til Russland

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stenger vei for berging

    Trømbogveien i Eidsberg kommune blir midlertidig stengt kl 18 forbindelse med berging av lastebil ved Trømborgveien nummer 186. Det vil være skiltet og brøytet omkjøring i forbindelse med at veien stenges, melder politiet.

    Vogntog veltet i Trømborgveien
    Foto: Freddie Larsen
  • Døde trolig av overdose


    To menn som ble funnet døde i en bolig på Torp i Fredrikstad for ti dager siden, døde trolig av overdoser. Det viser en foreløbig obduksjonsrapport, sier krimsjef ved Fredrikstad politistasjon Rune Albertsen. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallene.