NRK Meny
Normal

Skjelver ikke i buksene lenger

Mosse-supporterne er innstilt på nedrykk.

Kråkevingen

Flere supportere har mistet troen på at Moss beholder plassen i førstedivisjon. I dag skal MFK-spillerne forsøke å bryte tapsrekken.

Foto: Espen Torgersen / NRK

I 2004 var det spenning til siste minutt. Den gangen sørget Jon-Andre Fredriksen for fornyet kontrakt da han avgjorde kampen i sluttminuttene.

I år - få serierunder før det hele er over, har MFK-supporterne mistet troen på at klubben klarer å redde plassen.

– Jeg personlig er innstilt på at vi rykker ned. Jeg har sittet og regnet på tabellen, men får det ikke til å gå opp, sier MFK-supporter Roy Kenneth Nilsbakken - bedre kjent som Hjælmen.

– Spiller uten selvtillit

I dag møter Moss Strømmen, et lag som har muligheten til å kjempe om en kvallikplass til eliteserien.

Moss har ikke vunnet en kamp siden 22. august. Etter det har det blitt seks strake tap. Nilsbakken frykter det sjuende kommer i dag.

– Jeg drømte i natt at vi ledet 2-0 til pause. Men vi tapte kampen 3-4. Får håpe det kun var et mareritt, sier han til NRK.no

LES OGSÅ:

Det dårligste laget i divisjonen

Moss er i øyeblikket det dårligste laget i førstedivisjon. De har plukket færrest poeng, de har sluppet inn desidert flest mål og er det nest dårligste laget foran motstandernes mål.

– Det virker som om spillerne helt har mistet troen. Det ser ut som om de er totalt blottet for selvtillit. Det er vondt å se på, sier Hjælmen.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Etterslukking i Sarpsborg

    Politiet informerer om at de fremdeles driver med etterslukking av Sefa-bygget i Sarpsborg, og så lenge de gjør det vil det ikke være mulig for de som har biler parkert i bygget å få hentet ut disse.

  • Overproduksjon av svinekjøtt

    Overproduksjon av svinekjøtt gjør at en mulig ordning hvor bøndene får betalt for å avvikle driften, skal utredes. Partene bak jordbruksavtalen er enige om å utrede en mulig ordning for å kjøpe ut svinebønder. Bakgrunnen er at prognosene viser en overproduksjon på 4.300 tonn svinekjøtt i 2018, noe som vil gi bøndene store tap. Det skriver Nationen.