NRK Meny
Normal

Skjelver ikke i buksene lenger

Mosse-supporterne er innstilt på nedrykk.

Kråkevingen

Flere supportere har mistet troen på at Moss beholder plassen i førstedivisjon. I dag skal MFK-spillerne forsøke å bryte tapsrekken.

Foto: Espen Torgersen / NRK

I 2004 var det spenning til siste minutt. Den gangen sørget Jon-Andre Fredriksen for fornyet kontrakt da han avgjorde kampen i sluttminuttene.

I år - få serierunder før det hele er over, har MFK-supporterne mistet troen på at klubben klarer å redde plassen.

– Jeg personlig er innstilt på at vi rykker ned. Jeg har sittet og regnet på tabellen, men får det ikke til å gå opp, sier MFK-supporter Roy Kenneth Nilsbakken - bedre kjent som Hjælmen.

– Spiller uten selvtillit

I dag møter Moss Strømmen, et lag som har muligheten til å kjempe om en kvallikplass til eliteserien.

Moss har ikke vunnet en kamp siden 22. august. Etter det har det blitt seks strake tap. Nilsbakken frykter det sjuende kommer i dag.

– Jeg drømte i natt at vi ledet 2-0 til pause. Men vi tapte kampen 3-4. Får håpe det kun var et mareritt, sier han til NRK.no

LES OGSÅ:

Det dårligste laget i divisjonen

Moss er i øyeblikket det dårligste laget i førstedivisjon. De har plukket færrest poeng, de har sluppet inn desidert flest mål og er det nest dårligste laget foran motstandernes mål.

– Det virker som om spillerne helt har mistet troen. Det ser ut som om de er totalt blottet for selvtillit. Det er vondt å se på, sier Hjælmen.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sanner avgjør navnestrid

    Fredag møter kommunalminister Jan Tore Sanner representanter for Rømskog og Aurskog Høland kommuner, for å avgjøre navnet på den nye sammenslåtte kommunen. De to kommunene er uenige om hva den nye kommunen skal hete. Kommunestyret i Rømskog har vedtatt navnet Setten, mens Aurskog Høland mener kommunen bør hete Aurskog Høland.

  • Stoppet med spritkanner

    En mann fra Romania ble tatt med seg tre 10-literskanner med brennevin av uviss opprinnelse, da han krysset grensen på den gamle Svinesundsbrua fredag kveld. Han hadde også med en del flasker vodka og 11.000 sigaretter. Mannen, som kjørte en svenskregistrert bil, hevdet at han var på vei til Oslo for å besøke en venn.