NRK Meny

Skimmingutstyr på bensinpumpe

Trafikanter som har fylt bensin på Shell Express-pumpene ved gamle Smart-club i Råde i det siste, bør følge med på kontoen sin framover. I går ble det oppdaget at det har vært montert skimmingutstyr på en av betalingsautomatene. Utstyret ble fjernet i går formiddag, men det er ukjent når det ble montert på bensinpumpa. Vansjø lensmannskontor etterforsker saken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Varetektsfengslet for familievold

    En 40 år gammel mann er varetektsfengslet for fire uker. Han er siktet for familievold, brudd på kontaktforbud, besøksforbud og skadeverk. Mannen avviste i retten at han har slått barna og hevdet at ekskona hadde kontaktet ham. Men Moss tingrett mener det er overveiende sannsynlig at han har begått de straffbare handlingene.

  • Høyesterett avviste håndverker

    Høyesteretts ankeutvalg har sagt nei til anken fra en håndverker fra Moss.

    Borgarting lagmannsrett dømte mannen til to og et halvt års fengsel for grovt bedrageri. I tillegg må han betale 2,2 millioner kroner i erstatning til oppdragsgivere som hadde forhåndsbetalt ham for å gjøre renoveringsarbeider. 44-åringen har også mistet retten til å drive næringsvirksomhet de neste fem årene.