NRK Meny
Normal

Skal ta FFK til eliteserien

FFKs nye spiss Henrik Kjelsrud Johansen kommer til Fredrikstad for å ta klubben tilbake i eliteserien.

Created by InfoDispatcher

Henrik Kjelsrud Johansen ble presentert på Fredrikstad stadion i dag.

– Det er først og fremst derfor jeg kommer hit. Det er for å vinne noe og gjøre det så godt som mulig, sier 21-åringen.

Kjelsrud Johansen spilte spiss for Odd forrige sesong. Han ble beskrevet som en sulten spiller med masse trøkk og innsats under pressekonferansen på Fredrikstad stadion. Selv mener han at han har en del å tilføre laget.

Viljen til å yte

– Jeg har vært med noen år på nivået over, og har referanser derfra som jeg ønsker å bidra med. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av laget og spillerne. Det er et ungt lag, men det er også et sultent lag. Og det er vel kanskje det viktigste, sier Henrik Kjelsrud Johansen.

Han mener det handler om hvor mye du er villig til å gi, og hvor mye du er villig til å blø for det, og synes det ser lovende ut her.

En type vi har lett etter

Daglig leder i FFK Geir Bakken mener klubben er heldige som har fått til en utleieavtale med Odd. Spissen er sikret spill i FFK hele 2015-sesongen.

– Henrik er en type spiss som vi har lett etter. Han er robust og energisk. Selv om han snart er 22 år har han mye erfaring og vet hvor lista ligger i forhold til det å lykkes, forklarer Bakken.

Han sier klubben har store forventninger. Det gjelder ikke bare til hvordan han er på banen. men også til hvordan han opptrer på trening og i garderoben, og bygge videre på FFK-kulturen som skal gi oss suksess.

Det er flere spillere som skal på plass i 2015-stallen. Geir Bakken forteller at de nå arbeider for å få inn to nye forsvarsspillere.

– På treningskampen vår mot Ull/Kisa i morgen spiller sannsynligvis Ivan Näsberg fra Vålerenga. Så ser vi hvordan den prosessen går videre etter kampen.

– Har dere kontroll?

– Jeg føler at vi har hatt det hele tiden jeg. Det føler jeg fortsatt, sier Bakken. – For oss er det veldig viktig å treffe riktig. Det er et vell av spillere der ute, men vi må treffe riktig og da bruker vi den tiden vi føler er riktig for å være trygge.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rømskog mister helsestasjonen

    1. mai blir helsestasjonen i Rømskog flyttet til Helsehuset på Bjørkelangen. Det melder Rømskog kommune på sine nettsider. Rømskog skal slås sammen med Aurskog-Høland fra 2020, og flyttingen er et ledd i kommunesammenslåingen.