NRK Meny
Normal

Skal ha revansj for 0-5 tapet

–Det blir noe annet nå, mener Sarpsborg-08 trener Brian Deane

Brian Deane

Brian Deane leder et lag i motgang. Kommer oppturen mot Tromsø?

Foto: Andersen, Aleksander / NTB scanpix

Sist Sarpsborg møtte Tromsø gikk sarpingene på en kjempesmell. Remi Johansen scoret to ganger, mens Magnus Andersen, Zdenek Ondrasek og Steffen Nystrøm scoret hvert sitt. Til slutt sto det 5–0 på lystavla, i favør Tromsø.

– Det var ikke en sann side av laget vårt. Det var den siste kampen i en tett rekke med kamper, og vi hadde ikke energien som skulle til, og fremsto ikke som oss selv. Det blir noe helt annet nå, sier Deane til Avisa Nordlys.

– Tilbake til hverdagen for Tromsø

Foran dagens bunnoppgjør på Sarpsborg stadion kommer et tromsø-lag med et 0-3-tap for Tottenham i sekken. Det ønsker Deane å utnytte.

– White Hart Lane er en fantastisk stadion, og jeg er sikker på at det har vært en god opplevelse for TIL-spillerne å spille der. Nå er det tilbake til hverdagen i eliteserien hjemme, og det blir tøffe kamper. Jeg håper det gir oss en fordel. Vi må sørge for at det blir en fordel, sier Brian Deane til Nordlys.

På de ti siste kampene har Sarpsborg 08 én seier og hele ni tap. Seieren kom i forrige hjemmekamp da de slo Haugesund 2–1. Sarpsborg ligger på bunnen av tabellen med fattige 20 poeng på 23 kamper.

Motstander Tromsø har også kun en seier på de siste ti kampene. Til gjengjeld står de med tre uavgjorte i tillegg. Laget ligger på 13. plass i eliteserien – med fem poeng mer enn sarpingene.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Politiet: – Sjekk hytta di

    Det har vært innbrudd i en hyttegarasje ved Glennetangen i Skiptvet. En ATV er borte. Politiet oppfordrer andre hytteeiere i området til å sjekke om noe er stjålet fra deres eiendommer, melder Smaalenenes Avis.

  • Tredje strake tap for Moss FK

    Moss tapte 0-1 mot Asker i dag, og gikk dermed på sitt tredje strake tap i sesongoppkjøringen. Moss står med totalt to seire, to uavgjort og fire tap så langt i sesongoppkjøringen.