NRK Meny
Normal

Skal ha revansj for 0-5 tapet

–Det blir noe annet nå, mener Sarpsborg-08 trener Brian Deane

Brian Deane

Brian Deane leder et lag i motgang. Kommer oppturen mot Tromsø?

Foto: Andersen, Aleksander / NTB scanpix

Sist Sarpsborg møtte Tromsø gikk sarpingene på en kjempesmell. Remi Johansen scoret to ganger, mens Magnus Andersen, Zdenek Ondrasek og Steffen Nystrøm scoret hvert sitt. Til slutt sto det 5–0 på lystavla, i favør Tromsø.

– Det var ikke en sann side av laget vårt. Det var den siste kampen i en tett rekke med kamper, og vi hadde ikke energien som skulle til, og fremsto ikke som oss selv. Det blir noe helt annet nå, sier Deane til Avisa Nordlys.

– Tilbake til hverdagen for Tromsø

Foran dagens bunnoppgjør på Sarpsborg stadion kommer et tromsø-lag med et 0-3-tap for Tottenham i sekken. Det ønsker Deane å utnytte.

– White Hart Lane er en fantastisk stadion, og jeg er sikker på at det har vært en god opplevelse for TIL-spillerne å spille der. Nå er det tilbake til hverdagen i eliteserien hjemme, og det blir tøffe kamper. Jeg håper det gir oss en fordel. Vi må sørge for at det blir en fordel, sier Brian Deane til Nordlys.

På de ti siste kampene har Sarpsborg 08 én seier og hele ni tap. Seieren kom i forrige hjemmekamp da de slo Haugesund 2–1. Sarpsborg ligger på bunnen av tabellen med fattige 20 poeng på 23 kamper.

Motstander Tromsø har også kun en seier på de siste ti kampene. Til gjengjeld står de med tre uavgjorte i tillegg. Laget ligger på 13. plass i eliteserien – med fem poeng mer enn sarpingene.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ordføreren forstår rådmannens valg

    – Jeg forstår at det er en vanskelig situasjon for rådmannen personlig, sier ordfører i Fredrikstad Jon-Ivar Nygård (Ap), etter at det i dag ble kjent at rådmannen i Fredrikstad, Ole Petter Finess sier seg villig til å gå av. Rådmannen har vært i hardt vær i varslersaken og flere partier stemte før sommeren for mistillit til rådmannen. Ordføreren forstår rådmannens valg om å tre til siden.

  • Et lite stykke av«Maud»

    Prosjektleder Jan Wanggaard i «Maud Returns Home» overleverte søndag formiddag en spissbolt fra «Maud» da teamet som har hentet «Maud» fra Canada besøkte Roald Amundsens hjem på Svartskog. Den ligger nå i hans arbeidsværelse.

    Gave til Roald Amundsens hjem
    Foto: Eivind Molde / NRK