Normal

Fysioterapeut skal ha befølt pasient

Fysioterapeuten kan miste autorisasjonen etter at han nylig skal ha befølt og kysset en kvinnelig pasient.

For andre gang behandler Helsetilsynet alvorlige anklager mot en mannlig fysioterapeut i Moss.

Skal ha lagt hånda på bh`en og i skrittet hennes

Fysioterapeuten med 30 års erfaring fra bransjen, ble anmeldt til politiet da han nylig forgrep seg på en av sine pasienter.

I politiavhør innrømmet han blant annet å ha kysset den kvinnelige pasienten, og at han masserte hennes korsrygg og rumpe selv om det ikke var der hun skulle ha behandling.

Kvinnen hevdet at fysioterapeuten også stakk tungen inn i munnen hennes, la en hånd på det ene brystet hennes utenpå bh'en og befølte henne i skrittet utenpå buksa, alt mot kvinnens vilje.

Kan miste autorisasjonen

Fysioterapeuten hevdet i politiavhør at han ikke befølte pasienten bevisst, men at han bøyde seg over henne. Likevel vedtok han forelegget han ble ilagt. Det har samme virkning som en endelig dom.

Helsetilsynet i Østfold har behandlet en lignende sak mot ham tidligere. I den saken ble det slått fast at han hadde brutt helsepersonelloven.

Nå skal statens helsetilsyn vurdere om dette overgrepet, i tillegg til den tidligere saken, er så alvorlig at han skal miste autorisasjonen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kjedekollisjon på Sandesund bru

    Det har vært en kjedekollisjon på E6 Sandesund bru i Sarpsborg. Trafikken skal gå sakte forbi, men det er kødannelser i sydgående retning. Det skal ha vært en kjedekollisjon mellom tre biler. En bilist skal ha fått smerter i ryggen etter hendelsen. Nødetatene er på stedet.

  • Blir ikke folkeavstemning


    Fylkestinget har avvist å avholde en folkeavstemning om deltakelse i stor-fylket Viken. Det var Senterpartiet i Østfold som foreslo å avholde en rådgivende folkeavstemning om Viken. Forslaget fikk bare stemmene til Senterpartiet, MDG og SV.