NRK Meny
Normal

Skadet Ophaug usikker for FFK

FFK-spiller Jan Tore Ophaug trener alternativt etter at han slo opp en alvorlig skade i FFKs kamp sist lørdag.

Fredrikstads Jan Tore Ophaug måtte fraktes av banen med skade.

Her ser vi da Jan Tore Ophaug brakk kneskåla i kamp mot Lillestrøm i oktober i fjor.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Nå er midtstopperen usikker på om han kan spille kampen mot Strømsgodset førstkommende søndag.

Brakk kneskåla

Det var i oktober i fjor at Jan Tore Ophaug brakk kneskåla i kamp mot Lillestrøm. Etter to operasjoner og lang opptrening var han i sommer tilbake på banen. I kampen mot Vålerenga sist lørdag var han kaptein, men har ingen teori om hva som førte til at skaden forverret seg.

- Si det. Jeg kjente at det ga litt etter og gjorde svært vondt. Også søndag gjorde det vondt, men vi har tatt røntgenbilde og det ser bra ut, sier Ophaug til NRK Østfold.

Trent alternativt

Likevel er skaden slik at Ophaug nå er usikker på om han får delta mot Strømsgodset.

- Nå har jeg trent alternativt et par dager, og kneet er adskillig bedre enn på lørdag. I morgen skal jeg ut å trene. Jeg tror det blir bra igjen, og jeg håper at jeg blir klar allerede til søndag, sier midtstopperen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Gutt (7) reddet fra drukning

    En syv år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en ulykke på Østfoldbadet i Askim. Gutten kom ifølge Smaalenene under vann, og kom til bevissthet etter å ha fått livredning.

    – Tilsynelatende ser det ut til å ha gått greit med ham. Men når noen har svelget mye klorvann er det rutine at de sendes til sykehuset, sier daglig leder David Koht-Norbye til avisen.

  • Sparta er ille ute

    Lillehammers Mads Homdrom scorte det avgjørende målet åtte minutter ut i spilleforlengelsen. Dermed tapte Sparta også den andre semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey. Inntil syv kamper skal spilles for å avgjøre hvem som når finalen.