NRK Meny
Normal

Sindre Palm tok karrierens første NC-seier

Spydeberg-løperen Sindre Palm tar ut seg selv til verdenscup i Drammen, etter sin aller første seier i Norgescupen.

Sindre Palm tok sin første NC-seier i karrieren

Her feirer Sindre Palm (i midten) sammen med smørerteamet.

Foto: Trond Wiggo Hagen

– Det er jo dette man trener for! Jeg har tatt steg på steg, og det er dritgøy å endelig stå øverst på pallen, jubler Sindre Palm til NRK på telefon fra Meråker.

Langrennsløperen fra Spydeberg har nærmet seg Norges (og verdens) beste sprintere denne sesongen. I dag tok han sin første seier i Norgescupen.

– Det er noe av det morsomste jeg har gjort noen gang. Men det var et merkelig renn, for det snødde, regna og blåste noe helt sinnssykt. Ingen ville opp og dra og snøen ble litt slush. Men er det noe østfoldinger trener mye på er det jo slush, så det passet perfekt, ler Palm.

Tar ut seg selv til v-cup

Sindre Palm øverst på pallen i Norgescupen

Sindre Palm øverst på pallen i Meråker, sammen med Johan Hoel og Marius Caspersen Falla.

Foto: Trond Wiggo Hagen

På pallen fikk han også besøk av Johan Hoel og Marius Caspersen Falla (sistnevnte bror til verdensmester Maiken Caspersen Falla). Nå tyder det aller meste på at Sindre Palm får prøvde seg mot verdens aller beste for andre gang i år, når verdenscup-sirkuset inntar Drammen om under to uker.

– Nå har jeg nesten tatt ut meg selv til sprinten i Drammen. Det skal veldig mye til om jeg ikke går der, avslutter Palm.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se NRK Østfolds TV-sending 20:55

  • Militærøvelse i Fredrikstad

    Flere militærhelikoptre er i lufta over Fredrikstad i kveld som følge av en øvelse som pågår fram til fredag. Det er Luftforsvaret som står bak.