NRK Meny
Normal

– Det beste jeg har levert i hele mitt liv

Sindre Palm fra Spydeberg kom seg ikke videre til finalen i dagens sprint i Skandinavisk Cup i Otepää, men han var likevel svært fornøyd med egen innsats.

Sindre Palm

Sindre Palm leverte godt under dagens sprint i Otepää. Her under NM-sprinten på Lillehammer.

Foto: Team Jobzone

Spesielt under prologen imponerte unggutten, der han var fjerde raskest kun 1.21 sekund bak finske Matias Strandvall, som hadde beste tid.

– Jeg synes det gikk kjempebra i dag. Jeg hadde helt vanvittig bra ski i prologen, og kroppen føltes helt topp. Da var det bare å mose til, sier Palm på telefon fra Estland.

Også i kvartfinalen gikk det raskt for østfoldingen, men i semifinalen gjorde været det vanskelig å fortsette de gode resultatene.

– Kvartfinalen gikk like bra som prologen. Jeg styrte som jeg ville og klinket til. Men det har regnet en del her borte, og før semifinalen hadde forholdene endret seg. Jeg klarte å kare meg inn til en fjerdeplass, men når det gikk så bra som det gjorde tidligere på dagen, så må jeg bare være fornøyd med det jeg har levert, sier han.

Håpet om verdenscup lever

Da NRK.no snakket med Palm i går uttalte han at målet for dagen i dag var å toppe femteplassen i Latvia tidligere i uken.

Han er likevel strålende fornøyd med dagens innsats, selv om det «bare» ble en åttendeplass.

– Prologen og kvartfinalen er vel de to beste løpene jeg har levert i hele mitt liv. Så jeg er kjempefornøyd.

Det virker som at det bare går bedre og bedre for hvert løp?

– Det har nok noe med selvtillit å gjøre. Når alt klaffer, så får man selvtilliten til å bare fortsette å kjøre på, og da kommer det også gode resultater.

Lever fortsatt drømmen om å få delta i verdenscupen?

– Jeg leverte i hvert fall en bra prolog i dag, og jeg tror det er ganske viktig med tanke på uttaket til verdenscupen. Jeg har ikke lyst til å håpe på for mye, men det er klart at man uansett har lyst til å gå mer og fortere hele tiden. Jeg tror i hvert fall jeg leverte en god søknad, så får vi se, sier Palm.

Markus Johansen Westgaard fra Fredrikstad røk også ut i semifinalen, og endte til slutt på en 12. plass.

Espen Udjus Frorud fra Skiptvet ble nummer 55, mens Ragnar Bragvin Andresen fra Sarpsborg ble nummer 64. De to kom seg ikke videre fra prologen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Boligbrann i Moss slukket

    Brannvesenet rykket rett før ni ut til en boligbrann i Moss. To personer oppholdt seg i boligen men ingen ble skadet, melder Moss Avis. En nabo hjalp til med slukkingen av brannen som oppsto på kjøkkenet.

  • Norske skog selger Saugbrugs

    Norske Skog legger fabrikken til Saugbrugs ut for salg. Fabrikkdirektør Kjell-Arve Kure sier til NRK at det er viktig for Saugbrugs med en avklaring og dette er et steg på veien. Han sier videre at de nå fokuserer på effektiv drift og videre utvikling av fabrikken og dens produkter. I følge Kure er ordrebøkene fulle og at de utnytter kapasiteten maksimalt.