NRK Meny
Normal

Sikter mot kvalik til eliteserien

Sarpsborg 08 satser nå alt på å nå kvalifiseringsspillet til toppserien.

Roar Johansen

Roar Johansen sier at Sarpsborg 08-spillerne er stinne av selvtillit og sikter mot kvalifiseringsspill.

Foto: sarpsborgfotball.no

Trener Roar Johansen at laget skal gjøre alt for å sikre kvalifiseringsspill.

- Morsomt å slåss i toppen

Sarpingene vant 1-0 over Sogndal søndag og rykket for første gang i år opp på kvalifiseringsplass.

Video nsps_upload_2009_9_8_8_41_31_983.jpg

Ifølge Johansen ønsker laget å bli der.

- Som jeg har sagt egentlig i hele høst, er fokuset vårt på å være med og slåss der det er moro å slåss, og det er i toppen. Men vi leser tabeller, vi som alle andre, og ser at det er kort vei ned, men det er kortere vei opp, og da går vi selvfølgelig for det, sier Johansen.

- Tror vi kan vinne hver fotballkamp

I ti kamper har mossingen ledet Sarpsborg 08. Syv seire, to uavgjort og ett tap er fasiten. Laget har hatt suksess, og Johansen har forklaringen.

- Vi er et godt fotballag. Det er hovedårsaken, og at vi har spillere som har veldig tro på det vi driver med og som vet at de er gode og at de kan prestere, og som har bygd opp en voldsom selvtillit. Sammen tror vi helt ærlig at vi kan gå på banen og vinne hver forballkamp, sier Johansen.

Men treneren ser ikke frem mot direkte opprykk.

- Jeg tror ikke vi skal sikte der. Det er gode lag som er foran oss, og både Sogndal og Kongsvinger og Haugesund har et forsprang, og vi skal jobbe hardt for å ta igjen dem, sier Johansen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fotgjenger påkjørt i Spydeberg

    Nødetatene og luftambulansen er på vei til en ulykke i Spydeberg. En fotgjenger er påkjørt, men skadeomfanget er uvisst, ifølge politiet.

  • Knivoffer kan forklare seg

    Politiet etterforsker fortsatt knivstikkingen på Krapfoss i Moss fredag den 13. oktober. Offerets tilstand er stabil og hun er i dialog med politiet om saken, opplyser Tore Løvengreen som leder vold- og sedelighetsavdelingen. – Men vi må ha flere samtaler med henne for å klarlegge hva som skjedde, sier Løvengreen. En mann er varetektsfengslet for to uker, og siktet for drapsforsøk.

    Politi på Krapfoss
    Foto: Odd Skjerdal/NRK