NRK Meny
Normal

– Dette var viktig for selvtilliten

Robert Stene åpnet målkontoen for sesongen etter 72 minutters spill og sikret tre poeng for FFK.

Fredrikstad mot Brann

Robert Stene ble matchvinner etter 72 minutter borte mot Vard. Her scorer han mot Brann i 2012.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Vard Haugesund–Fredrikstad 0–1 (0-0)

– Det er veldig godt å få en scoring. Det har vært mye stang ut i sesongåpningen, så det er deilig å få åpnet kontoen, sier matchvinner Robert Stene til Radio Prime Fredrikstad etter kampslutt.

Trønderen scoret sitt første mål for sesongen og sikret Fredrikstad sine tre første bortepoeng i årets 1. divisjon mot Vard Haugesund mandag kveld.

Begge lag hadde flere store sjanser og begge måtte se ballen gå i treverket. Først ut var nettopp Robert Stene, som sendte et frispark i tverrliggeren etter kun 17 minutter.

Like før pause hadde også vertene et skudd som var centimetere fra å gå i mål, men skuddet smalt i stanga bak Jon Masalin.

Dermed stod det 0–0 til pause.

Bakkerud fornøyd med innsatsen

Lars Bakkerud

Det var en fornøyd FFK-trener som møtte pressen etter kampen mot Vard Haugesund.

Foto: Christian Nygård-Monsen / NRK

Etter pause kom imidlertid scoringen som både FFK-fansen og Robert Stene ventet lenge på.

Etter 72 minutter slo Ole Jørgen Halvorsen inn fra høyrekanten, og fra drøyt 16 meter styrte Stene ballen i mål.

– Jobben min er å score mål og jeg har ikke gjort det før i år. Dette var viktig for selvtilliten, sier målscoreren til Radio Prime Fredrikstad.

De snakket også med Fredrikstad-trener Lars Bakkerud, som før kampen uttalte at han ønsket å se et FFK som kjempet for alle poengene. Og han fikk som bestilt.

– Det er en bra bortekamp hvor alle gjør en helhjertet innsats. Vi vet at vi har kvaliteter når alle gir maks innsats, og det synes jeg alle gutta gjør i dag, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Elyounoussi med målgivende

    Mohamed Elyounoussi fra Sarpsborg hadde en målgivende pasning da Norge utlignet til 1-1 i treningskampen mot Australia fredag kveld. Det var Ola Kamara som satte ballen i mål bak Mathew Ryan.

  • Se 18.50-nyhetene