NRK Meny
Normal

Sigaretter i hemmelig rom

Polakkene hadde gjemt tusenvis av sigaretter i spesialbygde rom i bilen.

Illustrasjonsfoto
Foto: Scanpix / SCANPIX

I går kveld ble det beslaglagt i overkant av 20.000 sigaretter i en polskregistrert bil på Svinesund.

Sigarettene var gjemt i spesialbygde rom i bagasjerommet og i bensintanken.

25.000 i bot på stedet

- Smuglingsforsøket ble avdekket av tollvesenets scanner. Over halvparten av bilens bensintank var bygget om til et oppbevaringsrom, og her var det gjemt 6.000 sigaretter. I et tilsvarende rom i bagasjerommet ble det avdekket i overkant av 14.000 sigaretter, opplyser operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Kay Wammer.

Det oppholdt seg to personer med polsk statsborgerskap i bilen, og den ene av dem innrømte smuglingsforsøket og påtok seg skylden.

Vedkommende ble ilagt en bot på 25.000 kroner på stedet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08