NRK Meny
Normal

Shaaban: - Synes Isak bør bytte

FFKs keeper Rami  Shaaban mener keeperkonkurrent på landslaget  Andreas Isaksson bør bytte klubb, for å få mer spilletid for de blågule.

Rami Shaaban

Rami Shaaban mener det beste for keeperkonkurrent Andreas Isaksson vil være å bytte klubb for å få spilletid på landslaget.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Andreas Isaksson (Manchester City) og Rami Shaaban (FFK) konkurrerer om førstevalgsplassen på det svenske fotballlandslaget.

Shaaban har fått en hel del kamper for det svenske landslaget mens Isaksson har vært skadet etter utenfor førstelagsspill i Manchester City.

Nå har City-sjef Sven-Göran Eriksson benket Isaksson til fordel for Joe Hart, og Shaaban mener Isaksson bør bytte klubb.

- Et klubbytte er nok det beste for alle parter, sier Shaaban til Aftonbladet.

Trist for "Isak"

Rami Shaaban og Andreas Isaksson kjenner hverandre godt fra langt tilbake i tid, siden tiden da de begge spilte for Djurgården.

Sven Goran Eriksson er bitter på engelske aviser og FA.

Sven-Göran Eriksson har satt landsmannen Andreas Isaksson på benken og latt Joe Hart regjere mellom stolpene i Manchester City.

Foto: MATT DUNHAM / AP

- Klart det er trist for "Isak" å bli satt utenfor. Med hans ambisjoner er nok et klubbytte det beste for ham. Samtidig har han familie å ta hensyn til, og da får man vurdere hva som er best for familien, sier Shaaban til Sportbladet.

Fritt frem på landslaget

Med Isakssons usikre situasjon i Manchester City åper det for mye spilletid for Shaaban på landslaget. De svenske landslagstrenerne har sagt at de ønsker å satse på førstelagsspillere, ikke de spillerne som sliter på reservelagene.

- Det er viktig å ha mål, og det hadde vært moro å være med å spille i EM-sluttspillet, men fotballen er uforutsigbar,sier Shaaban.

Isaksson har hatt en tøff periode etter å ha hentet seg inn fra skader, og har slitt i City for å få spilletid. Shaaban har da vært et selvfølgelig valg for landslagets trener Lagerbäck.

- "Isak" har ikke vært heldig. Samtidig har han bygget en plattform på landslaget og fått spille også når han nylig har vært skadet, og det er ikke mange keepere som får den muligheten. Det betyr jo at han er god, sier Rami Shaaban til Sportbladet.

Til Hammarby

Mye taler for at Isaksson nå går til en annen klubb for å få være førstekeeper. En benket keeper får ikke spille landslagskamper har han erfart i mer enn et år, mens han har vært skadet og har vært reserve på City.

The Times skriver at han trolig forlater klubben allerede i januar.

Landslagets andremålvakt i perioder, Rami Shaaban, kan om kort tid også komme til å bytte klubb.

Han har sagt at han ønsker å flytte til Stockholm, og mye tyder nå på at han havner hos Hammarby i toppserien.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykken er på Rolvsøyveien

    Frontkollisjonen på Rolvsøy har skjedd på Rolvsøyveien, melder politiet. To personer er lettere skadet. Tre biler er involvert i ulykken. Det er omkjøring om Dikeveien og lange køer i området.

  • Front mot front på Rolvsøy

    To personer er lettere skadet etter en front mot front ulykke i Dikeveien på Rolvsøy i Fredrikstad. Det er trafikale problemer på stedet, melder politiet.