NRK Meny
Normal

Shaaban klar for Hammarby

Svenske medier melder at Rami Shaaban er klar for Hammarby.

 

Rami Shaaban
Foto: FRANCESCO SPOTORNO / REUTERS

Rami Shaabans overgang fra Fredrikstad fotballklubb til den svenske toppserieklubben Hammarby kan være i mål.

Overgangssaken har nærmest vært som en såpeopera, der de to klubbene har markert tydelig uenighet om vilkårene og pris for Shaaban gjennom media, med den svenske stjernekeeperen som hjelpeløs tilskuer.

I følge fotbollskanalen.se skal nå overgangen være i orden, og det meldes at forhandlingene ble avsluttet natt til fredag.

Prislapp fire millioner

Resultatet av forhandlingene skal i følge svenske medier ha endt opp i en femårs-kontrakt med en prislapp på fire millioner kroner.

Så langt har verken FFK eller Hammarby kommet med offisielle bekreftelser.

Sportssjef i FFK, Per Morten Haugen, sier til NRK fredag ettermiddag at han verken vil bekrefte eller avkrefte opplysningene i svenske medier om at overgangsavtalen for Shaaban er gått i orden.

Han ønsker foreløpig ikke å kommentere saken utover det.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Pågrepet på brannsted

    En mann ble pågrepet av politiet ved bygården som brant på Mysen i natt, skriver Smaalenenes Avis. Åtte personer som bodde i gården, måtte evakueres, men ingen ble alvorlig skadd.
    Politiet skal undersøke om mannen har noe med brannen å gjøre, men ønsker ikke å gi flere opplysninger før senere i formiddag.

  • Kemner mener oppsigelsen er ulovlig

    Kemner i Halden, Berit Stangeland mener oppsigelsen av henne er både usaklig og ulovlig. Overfor NRK ønsker hun foreløpig ikke å utdype hvorfor, men har engasjert advokat.
    I slutten av juni sendte Halden kommune oppsigelse av Stangeland, men overfor Halden Arbeiderblad ønsket de ikke å kommentere saken. For et halvt år siden sendte ansatte et varsel om kemneren hvor de blant annet hevdet at kommune har blitt et fristed for svart arbeid. Til NRK sier Stangeland at hun har en velfungerende kontrollavdeling med dyktige kontrollører.