NRK Meny
Normal

Shaaban klar for Hammarby

Svenske medier melder at Rami Shaaban er klar for Hammarby.

 

Rami Shaaban
Foto: FRANCESCO SPOTORNO / REUTERS

Rami Shaabans overgang fra Fredrikstad fotballklubb til den svenske toppserieklubben Hammarby kan være i mål.

Overgangssaken har nærmest vært som en såpeopera, der de to klubbene har markert tydelig uenighet om vilkårene og pris for Shaaban gjennom media, med den svenske stjernekeeperen som hjelpeløs tilskuer.

I følge fotbollskanalen.se skal nå overgangen være i orden, og det meldes at forhandlingene ble avsluttet natt til fredag.

Prislapp fire millioner

Resultatet av forhandlingene skal i følge svenske medier ha endt opp i en femårs-kontrakt med en prislapp på fire millioner kroner.

Så langt har verken FFK eller Hammarby kommet med offisielle bekreftelser.

Sportssjef i FFK, Per Morten Haugen, sier til NRK fredag ettermiddag at han verken vil bekrefte eller avkrefte opplysningene i svenske medier om at overgangsavtalen for Shaaban er gått i orden.

Han ønsker foreløpig ikke å kommentere saken utover det.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Norge vant etter sudden

    Norge slo Slovenia 2–1 etter overtidsspill, og er derfor klar for kvartfinalen i OL. Sarpingen Tommy Kristiansen sørget for at det ble overtid med sin 1–1 skåring. Alexander Bonsaksen avgjorde til slutt kampen. I kvartfinalen møter Norge OUR.

  • Tidligere fylkesvaraordfører død

    Kristelig folkepartipolitikeren Ivar Belck-Olsen fra Hobøl døde torsdag, 86 år gammel. Belck-Olsen var fylkesvaraordfører fra 1979 til 1983 og fra 1987 til 1991. Har var vararepresentant til på Stortinget i tre perioder fra 1977 til 1989. Belck-Olsen var æresmedlem i Hobøl Kristelig Folkeparti.