NRK Meny
Normal

Shaaban for gammel for Cluj

Det blir ikke noe Romania-opphold for FFKs keeper Rami Shaaban. Toppklubben Cluj mener FFK-eren er for gammel.

Rami Shaaban
Foto: FRANCESCO SPOTORNO / REUTERS

Det har vært spekulert i flere medier i Norge og Sverige på om Shaaban kom til å følge Michael Dorsin til den rumenske toppklubben Cluj.

- Han er for gammel. Clujs nye keeper skal være mye yngre enn Shaaban. Det er ingen sannhet i at den svenske keeperen kommer hit, sier en talsmann for den rumenske klubben, til FotbollDirekt.com.

 

Uviss framtid

Rami Shaabans framtid er fortsatt uviss. Han har kontrakt med FFK ut neste sesong, men har ytret ønske om å komme tilbake til Sverige.

Shaaban har til NRK sagt at han ikke har fått noe konkret tilbud, heller ikke fra Cluj, og forholder seg til FFK-kontrakten.

FFK bekrefter at de har hatt mange henvendelser angående Shaaban, men at det ikke har kommet noe konkret bud på ham.

- Vi har fått mange henvendelser til FFK angående Rami Shaaban, men har ikke fått noen konkret henvendelse fra Cluj, sier Per Morten Haugen, assistenttrener og sportslig administrator i FFK til NRK.

Lagt merke til

Rami Shaaban har spilt en rekke glimrende kamper for det svenske landslaget, og er tatt ut i troppen som spiller EM-kvalifiseringskamper senere i år.

Shaaban ble cupmester med FFK i fjor og ble nominert til og vant tittelen "Årets keeper" i Sverige i fjor.

I år er han nominert til "Årets keeper" i Sverige og til Kniksen-prisen i Norge.

Shaaban er derfor en spiller mange har lagt merke til gjennom de senere årene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • River brannskadd næringsbygg

    En gravemaskin er i ferd med å rive deler av Sefa-bygget som ble totalskadd i en brann natt til mandag. Politiet sa i natt at det kunne bli aktuelt å rive bygget for å få slukket mest mulig.

    Riving av Sefa-bygget i Sarpsborg
    Foto: Sara Vilde Solås/NRK
  • Sjekker fortsatt våpenfunn

    Politiet jobber fortsatt med å få oversikt over våpenbeslaget hjemme hos en forsvarsansatt mann i Rakkestad. Politiet ønsker så langt ikke å gi detaljer om våpenfunnene, utover å beskrive det som "stort". Mannen er siktet for grovt underslag av våpen, men ble løslatt etter avhør sist fredag.