Shaaban blogger for supporterne

FFKs keeper Rami Shaaban er en av Sveriges mest populære fotballspillere. Nå skal han blogge for supporterorganisasjonen Camp Sweden.

Rami Shaaban, keeper (t.v.)

Rami Shaaban (t.v.) er en svært populær person som spiller og menneske blant svenske fotballsupportere. Nå skal han blogge for Camp Sweden, fotballsupporteres store hjemmeside. T.h. Frederic Ljungberg p.t. West Ham.

Foto: REUTERS/Alex Grimm / Scanpix

Hva slags merke bruker Zlatan på sin underbukser ?

Hvor mange pushups klarer  Anders Svensson?

Spiller landslagstrener Lars Lagerbäck Playstation?

Dette kan være blant spørsmålene Camp Sweden får på sin bloggside, som Rami Shaaban skal bestyre, melder Sportbladet.

Når Rami Shaaban kommer hjem fra treningsturneen med det svenske landslaget, der det skal spilles kamper mot USA og Costa Rica en gang mot slutten av januar, setter han seg ved tastaturet som blogger.

Populær blogger på Camp Sweden

Kommende vinter, vår og sommer blir Shaaban å finne som blogger på den største supportertsiden i Sverige; Camp Sweden. 

 - Dette blir første gang at en spiller blogger for oss, sier Ingo Söderlund, Camp Swedens leder.

Han gleder seg til at Rami Shaaban kommer i gang, og forteller at det ikke er tilfeldig at han ble spurt om å blogge for Camp Sweden.

- Rami er veldig, veldig populær blant våre fans, både som spiller og som menneske. Han har alltid vist fansen respekt og det var en selvfølge for oss at vi spurte ham først, sier Söderlund til Sportbladet.

Svarer på alt 

På spørsmål om hva Shaaban skal blogge om på Camp Swedens nettsider sier Söderlund at Shaaban nærmest har frie hender.

- Han har sagt at han vil blogge om livet generelt. Han kommer til å blogge om sine tanker og vurderinger, og forhåpentligvis blogger han noe om landslaget og livet i landslagstroppen, sier Söderlund.

Det er ikke tatt stilling til foreløpig om Shaaban skal blogge under sommerens EM-sluttspill som går i Østerrike og Sveits.

Shaaban selv sier til Sportbladet at han aldri har gjort noe slikt tidligere og at han gleder seg stort.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Innbrudd i bilfirma

    Politiet melder om innbrudd og tyveri av store verdier hos et bilfirma på Høyden i Moss. Det skal være stjålet mye verktøy, nøkler, et sett kjennetegn SD52229 og to biler: AX82166 Opel Movano sølvfarget og AY29341 Honda Civic Tourer hvit farge. Politiet ønsker tips på 64999130.

  • Dårlig kontroll med utbetalinger

    For fjerde gang siden i sommer tar kontrollutvalget på Hvaler opp mangelfull kontroll med regninger fra ett og samme firma. Både i år og i 2016 har Østfold kommunerevisjon avdekket mangler i fakturaer fra dette firmaet til Hvaler kommune. Hvalerrådmann Dag Willien Eriksen sier de prøver å ha en god fakturaoppfølging.