Normal

Setter inn miniubåt i søk etter savnet i Glomma

Letingen etter mannen som er savnet etter at en båt veltet i Glomma ved Solbergfoss fortsetter utover dagen i dag. Det blir satt inn miniubåt i søket.

Kantret båt i Glomma

Den kantrede båten ble funnet tidlig i søket etter den ene av mennene som var om bord.

Foto: Freddie Larsen

Sent fredag kveld fikk politiet melding om at en båt hadde kantret i Glomma like ovenfor Solbergfoss i Askim. Den ene av de to mennene i båten kom seg inn til land, den andre er fortsatt savnet.

– Vi leter nå etter en antatt omkommet person, bekrefter politistasjonssjef Trond Widme ved Askim politistasjon.

Søk hele helgen

I helgen ble det søkt med bruk av båt, dykkere og helikopter, uten at det ble gjort funn av den savnede. I dag blir det søkt under vann, både med dykkere og med miniubåt.

Det var to menn bosatt i distriktet, som var i båten. Mannen som er savnet er i 30-årene. Han som reddet seg i land er i 40-årene. Han er innlagt på sykehuset i Fredrikstad og ble avhørt av politiet i helgen.

– Politiet har ikke mistanke om at det har skjedd noe straffbart, sier Widme.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Togtrafikken stengt

    Som følge av treet som falt over toglinjen i Fredrikstad er togtrafikken mellom Råde og Fredrikstad midlertidig stanset., melder Bane NOR.

  • Brannfare ved toglinje

    Politiet i Øst har fått melding om et tre som har falt over toglinjen i utkanten av Fredrikstadtunnelen. Treet har også dratt med seg en høyspent. Det er fare for at dette skal ta fyr, melder politiet. Utrykningspersonell er på vei.