NRK Meny
Normal

Setter inn likhund i søk etter savnet mann

Politiet har gjennomsøkt brannruinene i Marker uten å finne spor etter mannen i 60-årene.

Brannteknikere Rødenes

Krimteknikere undersøkte branntomten i Rødenes i Marker tirsdag.

Foto: Rune Fredriksen / NRK

– Vi vurderer å starte utvidet etterforskning for å finne ut om han kan befinne seg et annet sted, forteller politibetjent Kay Lund-Pettersen ved Marker og Rømskog lensmannskontor til NRK.

Det var mandag at en enebolig i Rødenes i Marker kommune i Østfold ble totalskadet i brann. En mann i 60-årene har siden vært savnet, og tirsdag ble brannruinene gjennomsøkt med hjelp fra krimteknikere fra Sarpsborg.

– Vi gikk gjennom hele huset uten å finne noen person der. Det var ingenting som tilsa at det har vært et menneske der, fortsetter Lund-Pettersen.

Onsdag vil det bli satt inn likhund i søket etter den savnede mannen i 60-årene, skriver Smaalenenes Avis.

– Den vil søke både i brannruinene og områdene rundt, sier politibetjenten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Første fyrverkeribeslag er gjort

    Tollerne på Svinesund gjorde sesongens første beslag av fyrverkeri i går ettermiddag. En mann i slutten av tenårene, bosatt i Sogn og Fjordane, ble tatt med 61 pinneraketter og seks fyrverkeribatterier. Mannen hadde også med seg en del snus og alkoholholdig drikke som han også måtte levere fra seg.

    Fyrverkeribeslag Svinesund
    Foto: Tollregion Øst
  • 11 år med falsk identitet

    En 35 år gammel mann må sone fire måneder i fengsel for å ha oppgitt falsk identitet for å få opphold i Norge. I Sarpsborg tingrett innrømmet mannen at han er syrisk borger, men oppga at han var iraker da han kom til landet i 2006. Han har benyttet falske, irakiske identitetspapirer. Mannen mister også oppholdstillatelsen i Norge.