Sete-suksess for FFK

Fredrikstad fotballklubb opplever enorm pågang fra publikum.

Morgan Andersen
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Klubben annonserte for en stund siden at man kunne «kjøpe» seg et eget sete på den nye stadion for fem år fremover. Nå er 1.000 av 2.000 solgt.

- Enormt potensiale

- Dette er ekstremt bra i forhold til hva jeg er vant til fra tidligere av. Både våre og Aristokratens telefonlinjer er sprengt, og det er der vi først og fremst merker det. Her i Fredrikstad har vi en av de klart beste publikumsinteressene i hele Norge, potensialet er helt enormt, sier konstituert daglig leder i FFK, Morgan Andersen.

Andersen mener det nå er helt opp til klubben å utnyttet potensialet maksimalt.

- Her er det opp til oss selv. Lykkes vi brukbart sportslig, vil vi ha en støtte som er helt fantastisk, sier han.

- Bygd på gode verdier

Den tidligere Lyn-lederen mener at tradisjon er en av årsakene til at interessen er som den er i Plankebyen.

- Klubben er bygget på gode verdier, og hele byen føler at de er med og vinner når Fredrikstad seirer. Gamle legender går rundt i byen her - de er helt vanlige, og hever seg ikke over noen, sier Morgan Andersen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mulig kompensasjon for ekstraarbeid

    Bør allerede betalte politikere få ekstra lønn for å planlegge den nye storkommunen i Indre Østfold? Det skal politikerne i Hobøl og Askim ta stilling til denne uka, skriver Smaalenenes Avis. Forslaget er at alle som møter i interim-nemnda skal få tre tusen kroner for hvert møte. Askim-ordfører Thor Hals sier til avisa at tanken er at de involverte skal få litt kompensasjon for et betydelig ekstraarbeid.