NRK Meny
Normal

Sesongkortsalg til himmels

Fotballinteressen i Sarpsborg når nye høyder. Klubben har snart solgt alle sesongkortene for 2010-sesongen.

Sarpsborg 08 jubler etter Martin Wiigs scoring mot FFK

Etter seieren over FFK 6. november i fjor endret fotball-livet seg fullstendig i Sarpsborg, forteller Sarpsborg 08-leder Terje Nicolaysen.

Foto: Linn Cathrin Olsen / Scanpix

Daglig leder Terje Nicolaysen opplever en helt ny hverdag for klubben.

– 1000 sesongkort solgt

– Sammenlignet med før om årene har det vært helt fantastisk. Etter den lille nasjonaldagen i Sarpsborg 6. november i fjor da vi slo FFK på et fullsatt Fredrikstad Stadion, har fotball-livet i Sarpsborg blitt et helt annet, sier han.

Klubben har lagt ut alle plassene på hovedtribunen for salg. Av 1169 plasser, er 1000 plasser revet bort.

– Hadde vi ikke fått inn en tribune på 1.000 ekstra sitteplasser nå , hadde det ikke vært en sitteplass igjen å oppdrive. Det er til privatpersoner og sponser. Det er dobbelt så mange sponsorer som har meldt sin ankomst i år i forhold til i fjor på denne tiden, så det ser lyst ut, sier Nicolaysen.

Lavere interesse i Moss - bedre i Fredrikstad

Hos divisjonskollega Moss, derimot er ikke situasjonen like lystig. Daglig leder Frode Andresen sier salget har gått litt ned i forhold til i fjor hvor klubben solgte rundt 100 sesongkort totalt.

I Fredrikstad har FFK solgt over 3.000 sesongkort så langt. Markedssjef Magne Rummelhoff forventer et rush torsdag, for da vil klubben legge ut flere plasser til sesongkort-kjøperne.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mann tisset på politihuset

    En mann i 50-årene ble i ettermiddag anmeldt for urinering på offentlig sted i Fredrikstad sentrum. – Offentlig sted i dette tilfellet var politihuset i Fredrikstad, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

  • Ulv i Mosseområdet

    Ulven som ble observert i Rygge på fredag, kan ha beveget seg lenger inn i Mosseområdet. Ida Glemminge, rovviltansvarlig i Statens Naturoppsyn i Østfold, sier de har fått inn en ubekreftet rapport om at en ulv har blitt sett på Nore gård i Moss.