NRK Meny
Normal

Senket gamleklubben med to scoringer

«Moi» scoret to ganger da Sarpsborg 08 gikk på årets første tap.

Mohamed Elyounoussi
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Mohammed Elyounoussi lovte før kampen at hans gamle lagkamerater skulle få det tøft i Molde. Det løftet holdt han ved å score to ganger i andre omgang.

–Det var nok spesielt for ham å score mål mot tidligere lagkamerater,sa Moldes trener Tor-Ole Skullerud til C-more etter kampen.

Men før «Moi» stjal showet var gjestene full på høyde med Molde. Sarpsborg 08 tok nemlig ledelsen etter en nydelig kontring etter 20 minutter. Aaron Samuel fikk æren av å sette ballen i åpent mål etter å ha blitt servert av Joachim Thomassen. .

Samuel scorar

Begynte bra: Her sender Aaron Samuel gjestene i ledelsen.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Men bare fem minutter senere fikk Molde sin første scoring for kvelden. Fredrik Guldbrandsen var helt alene i boksen da han headet Molde tilbake i kampen. Og dermed var lagene like langt i rosenes by. Resulatet stod seg til pause.

–Sarpsborg var gode i første-omgang. De slapp oss ikke mye til og gjorde det vanskelig for oss,sa Molde-trener Tor-Ole Skullerud.

To «Moi» mål etter pause

Andre omgang ble en helt annen historie. Sarpsborg 08 startet riktignok brukbart og skapte noen småfarligheter. Men femten minutter ut i andre omgang var kampen snudd.

Og det er av sine egne man skal ha det. Mohammed «Moi» Elyounoussi avsluttet vakkert på volley da han sørget for 2-1 til hjemmelaget. Han valgte å ikke juble etter scoringen.

Fredrik Guldbrandsen fulgte opp bare tre minutter senere og økte til 3-1 før 16 åringen Sander Svendsen satte inn 4-1 minuttet før full tid.

Så var det Elyounoussi igjen da. På overtid ekspederte han et frispark nydelig i mål og sørget for at gjestene måtte reise hjem med 1-5 i bagasjen.

–Molde er ikke 5-1 bedre enn oss,men de er nådeløse foran mål i dag og det skal de ha skryt for,oppsummerte Sarpsborg-08s trener Brian Deane til C-sports etter kampen.

Brian Deane

Sarpsborg-08s trener Brian Deane.

Foto: Birger Kjølberg / NRK

Sarpsborg 08 gikk dermed på sesongen første tap og har fortsatt til gode å vinne på bortebane.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stavanger leder

    Med drøye tolv minutter igjen av kampen mellom Sparta og Stavanger leder bortelaget 3-1.

    Sparta Stavanger
    Foto: SEBASTIAN NORDLI / NRK