NRK Meny

Sekssifret smell etter sprenging

Griseprodusent Henrik Mørk Eek har fått en bot på 200.000 kroner av Skiptvet kommune, men han nekter å betale skriver smaalenene.no. Kommunen er informert om Mørk Eeks utvidelsesplaner, men mener sprengingarbeidet går langt utover det omfanget de ventet. Mørk Eek har tre ukers frist til å svare på eller betale kommunens overtredelsesgebyr.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikken øker i nedre Glomma

    Veitrafikken i nedre Glomma-regionen ligger an til å øke med en prosent i år, viser en prognose basert på Vegvesenets trafikktellinger. Bypakkeavtalen Fredrikstad og Sarpsborg har med Samferdselsdepartementet forutsetter at trafikken ikke skal øke. Først og fremst er det i Fredrikstad trafikken går opp, sier bypakke-rådgiver Tor Stabbetorp.

  • Kjemper for døgnåpen tollstasjon

    Årjäng kommune kjemper fortsatt for at tollstasjonen ved Hån, på svensk side av grensen ved E18, skal være døgn-åpen. Det melder Sveriges Radio Värmland. Det svenske Tullverket meldte for et år siden at de vil stenge tollstasjonen nattestid. Politikere i Årjäng viser til at det satses mye på strekningen mellom Oslo og Stockholm nå, og synes en nattestengt tollstasjon passer dårlig inn i det bildet.