NRK Meny
Normal

Se sendinga fra Tine-stafetten her!

Vi sendte direkte fra Tine-stafetten i Fredrikstad tidligere i dag. Her kan du se den timeslange sendinga i reprise!

Tine-stafetten 2016 i Fredrikstad

Tine-stafetten 2016 i Fredrikstad.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Mellom klokka 11 og 12 i formiddag kunne dere se direktebilder fra Tine-stafetten i Fredrikstad, nærmere bestemt sentralidrettsanlegget på Lisleby. Dersom du var fryktelig opptatt da det gikk direkte, kan du se den timeslange sendingen i reprise her!

Tine-stafetten er et landsomfattende tiltak for skoleelever fra 6. til 9. trinn. Det første arrangementet gikk av stabelen i 1993, altså er det 23. gang i år.

Ifølge arrangøren vil det være rekorddeltakelse i år, med 106 000 deltakere på til sammen 280 arenaer rundt omkring i Norge. 186 lag var påmeldt, noe som utgjorde 1860 løpere og reserver.

Også Råde og Hvaler var representert på sentralidrettsanlegget på Lisleby.

Tine-stafetten 2016, Fredrikstad

Se direktesendingen i reprise her:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sier nei til flere flyktninger


    Rådmannen i Rakkestad mener kommunen ikke bør ta imot flyktninger det neste året. Ifølge Rakkestad Avis mener han kommunen heller bør bruke ressurser på å integrere dem som har kommet. Integrerings- og mangfoldsdirektoratet har bedt Rakkestad ta imot ti flyktninger i 2018.

    Rakkestad kommune
    Foto: Trond Øyvind Karterud / NRK
  • Må utbedre vanntårnet i Råde

    Råde kommune må nå utbedre flere mangler ved vanntårnet. Ifølge Moss Avis reagerer Mattilsynet på at det er rust flere steder og at det er montert en rekke antenner på taket. Råde kommune sier til avisa at de er i full gang med midlertidige tiltak.