NRK Meny
Normal

Se sendinga fra Tine-stafetten her!

Vi sendte direkte fra Tine-stafetten i Fredrikstad tidligere i dag. Her kan du se den timeslange sendinga i reprise!

Tine-stafetten 2016 i Fredrikstad

Tine-stafetten 2016 i Fredrikstad.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Mellom klokka 11 og 12 i formiddag kunne dere se direktebilder fra Tine-stafetten i Fredrikstad, nærmere bestemt sentralidrettsanlegget på Lisleby. Dersom du var fryktelig opptatt da det gikk direkte, kan du se den timeslange sendingen i reprise her!

Tine-stafetten er et landsomfattende tiltak for skoleelever fra 6. til 9. trinn. Det første arrangementet gikk av stabelen i 1993, altså er det 23. gang i år.

Ifølge arrangøren vil det være rekorddeltakelse i år, med 106 000 deltakere på til sammen 280 arenaer rundt omkring i Norge. 186 lag var påmeldt, noe som utgjorde 1860 løpere og reserver.

Også Råde og Hvaler var representert på sentralidrettsanlegget på Lisleby.

Tine-stafetten 2016, Fredrikstad

Se direktesendingen i reprise her:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Østfoldbanen innstilles i helga

  Østfoldbanen blir stengt på strekningen Oslo S-Halden/Kråkstad fra lørdag 28. april klokken 02:00 fram til søndag 29. april klokken 14:00. Bane NOR skal gjøre viktige arbeider med vedlikehold og utbygging på strekningen.

  Jernbane, tog, Østfoldbanen
  Foto: Håvard Wien / NRK
 • Vil ha forbud mot gummigranulat

  SV vil ha forbud mot å bruke gummigranulat på kunstgressbaner innen 2023. Det skriver Smaalenenes Avis. Stortingsrepresentant fra Østfold SV, Freddy Øvstegård, sier til avisa at det er helt krise at tonnevis med plast ødelegger miljøet og renner ut i hav og drikkevannskildene.

  Granulat i hand
  Foto: Ingrid Telset Heltne / NRK