NRK Meny
Normal

Se Petter Solbergs elleville rally i Spydeberg sentrum

Da Petter Solberg omsider tok seg en tur hjem til Spydeberg, ble det fartsfylt og spektakulært på torget.

Se Petter Solberg kjøre rally i Spydeberg sentrum

Mange hadde møtt opp på torget i Spydeberg i dag for å hylle og la seg underholde av Petter Solberg. Lørdag hadde nemlig kommunen stelt i stand Petter Solberg-show som en slags hyllest for den den doble verdensmesteren (i to forskjellige grener). Petter Solberg er i Spydeberg for første gang siden han tok gull i rallycross i fjor.

– Det er første gang jeg er hjemme på lang tid. Det er kjempekult at kommunen ordner noe som dette etter mitt andre VM-gull, så det er stort å stille opp her, smiler Petter Solberg.

Petter Solberg glad for å være hjemme

Petter Solberg syntes det var godt å være tilbake i Spydeberg.

Foto: Lars Håkon Pedersen / NRK

Mye kos og håndhilsing

Med seg til Spydeberg hadde han tre rallybiler, som noen heldige utvalgte fikk sitte på i. Banen var midt i sentrum, og resultatet ser du i videoen øverst i saken. Verdensmesteren selv syntes det var godt å være tilbake på hjemmebane.

– Det er en god følelse å være i Spydeberg. Det er mange kjente jeg ikke har sett på en stund, så det blir en del kosing og håndhilsing. Jeg har mange gode minner herfra.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykken er på Rolvsøyveien

    Frontkollisjonen på Rolvsøy har skjedd på Rolvsøyveien, melder politiet. To personer er lettere skadet. Tre biler er involvert i ulykken. Det er omkjøring om Dikeveien og lange køer i området.

  • Front mot front på Rolvsøy

    To personer er lettere skadet etter en front mot front ulykke i Dikeveien på Rolvsøy i Fredrikstad. Det er trafikale problemer på stedet, melder politiet.