NRK Meny
Normal

Se kulissene til Tomb-spelet direkte

I kveld er det generalprøve på Tomb-spelet, der Nils Ole Oftebro er blant skuespillerne. Se direkte fra klokken 15.00 når vi tar en titt på kulissene før det braker løs.

Den siste viking - Nils Ole Oftebro
Foto: Hans H. Bjørstad

Tomb-spelet er et historisk vandreteater som omhandler begivenhetene og hverdagslivet i Råde rundt 1814.

På lista over skuespillere finner vi navn som Nils Ole Oftebro, Helene Haarr, Kai Robert Johansen og Johan Edvard Grimstad.

Oftebro spiller Grev Mathias Leth Sommerhielm, som var godsherre på Tomb. Han var en av stormennene på Eidsvoll, og Tomb var flittig brukt til sammenkomster.

I kveld klokka 18 er det generalprøve.

Vi får være med i kulissene på Tomb-spelet. Følg med fra klokken 15.00.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sanner avgjør navnestrid

    Fredag møter kommunalminister Jan Tore Sanner representanter for Rømskog og Aurskog Høland kommuner, for å avgjøre navnet på den nye sammenslåtte kommunen. De to kommunene er uenige om hva den nye kommunen skal hete. Kommunestyret i Rømskog har vedtatt navnet Setten, mens Aurskog Høland mener kommunen bør hete Aurskog Høland.

  • Stoppet med spritkanner

    En mann fra Romania ble tatt med seg tre 10-literskanner med brennevin av uviss opprinnelse, da han krysset grensen på den gamle Svinesundsbrua fredag kveld. Han hadde også med en del flasker vodka og 11.000 sigaretter. Mannen, som kjørte en svenskregistrert bil, hevdet at han var på vei til Oslo for å besøke en venn.