Se bildene fra snøkaoset

Nattens og morgenens snøfall har skapt store trafikale problemer over hele Øst- og Sørlandet. Se bilder av snøkaoset i Østfold her.

Gå til forsiden

Snøkaos i Østfold

Brøytebil av veien

Snøkaos i Østfold

16 bilder

  Snøen har lavet ned over Østlandet i morgentimene og det er ingenting som tyder på at det skal gi seg helt med det første.

  – Nå kommer det mye snø og det vil nok fortsette med lignende intensitet i fem-seks timer til. Det kan fort komme 15–20 millimeter nedbør, kanskje enda mer, sa statsmeteorolog Bente Wahl til NRK i 08.30-tiden.

  Se vinteren komme på 10 sekunder:

  Se hvordan snøen la seg i Østfold i denne timelapsen.

  Video: Christian Nygaard-Monsen/NRK

  Store trafikkproblemer

  Snøfallet har ført til trafikkproblemer i morgentimene. Flere biler har kjørt ut av veien og vogntogene står på kryss og tvers over hele fylket.

  – Det er uten tvil vanskelige kjøreforhold. Snøen legger seg og når det står på som verst, så er det sikkert ikke så lett å få måket snøen unna, sier Wahl.

  Les også:

  Se video fra trafikkproblemene:

  Vogntog fast på Fredrikstadbrua.

  Video: Sebastian Nordli/NRK

  SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistenkt for alkoholsalg

   En 69 år gammel Strömstadkvinne er mistenkt for å ha solgt øl, brennevin og annen alkohol til norske ungdommer fra gården sin i Strömstad. Det melder Strömstads Tidning. Salget ble avdekket i mai i fjor. Da kom politiet til gården kort tid etter at kvinnen hadde kommet hjem med bil og henger fullastet med drikkevarer. På gården var også en rekke ungdommer, og alle var norske. Ungdommene har i avhør innrømmet å ha kjøpt alkohol av kvinnen.