NRK Meny
Normal

Se åpningen av Helsehuset nå

I dag er den offisielle åpningen av Helsehuset i Sarpsborg. Her kan du få være med på omvisning direkte fra klokken 12.00.

Åpning av Helsehuset i Sarpsborg

Helsehuset har vært i drift siden februar, men den offisielle åpningen er i dag. Per i dag består Helsehuset av legevakt og fire kortidsavdelinger. Demensteam, fysio/ergo for voksne/eldre, brukerorganisasjoner, velferdsteknologi og lager for hjelpemidler.

Korttidsavdelingene består av 6 kommunale akutte døgnplasser, 36 korttidsplasser, 6 rehabiliteringsplasser, 19 rulleringsplasser og 4 palliative plasser, totalt 71 plasser.

Les også:

Enhetsleder ved Helsehuset, Lene Simensen Rød, vil ta oss med på omvisning fra klokken 12.00. Reporter er Mathias Lunde Kristoffersen.

Helsehuset holder til i de gamle sykehuslokalene i Sarpsborg sentrum. Det var i 2013 at administrerende direktør Just Ebbesen og ordfører Sindre Martinensen-Evje undertegnet en intensjonsavtale om et mulig kjøp.

I budsjettet for 2016 er det avsatt 5 millioner til en sidefløy i 3. etasje. Der skal fysioterapi for voksne og ergoterapi flytte inn ifølge Sarpsborgs kommunes hjemmeside.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tunnel stengt på ubestemt tid

    Oslofjordtunnelen er stengt på ubestemt tid, etter en ulykke der en kvinne i 50-årene omkom. Pårørende er varslet. Oppryddingsarbeidet i tunnelen er i gang, men det er tidkrevende, skriver politiet. Det er usikkert hvor store skader det er på tunnelveggen.