NRK Meny
Normal

Saxrud daglig leder i Comet

Storhamars mangeårige styreleder, Morten Saxrud, er ansatt som daglig leder i ishockeyklubben Comet.

Ill. foto
Foto: www.ikcomet.no

IK Comet har ansatt Morten Saxrud som daglig leder i klubben, forteller styremedlem i klubben Jostein Stø i en pressemelding.

Dermed har Comet i løpet av to dager skaffet seg ny trener og ny daglig leder.

Mandag ble det kjent at svenske Lars Erik Lundstrøm blir ny trener i klubben etter Jens Näslund.

 Morten Saxrud har i 18 år sittet i Storhamars styre, hvorav 10 år som styreleder.

- Vi er glade for å ha gjort denne avtalen med Morten Saxrud. Han tiltrer stillingen i begynnelsen av august, og vi tror han har mye å tilføre klubben, sier Stø.

Viktig trio

Styret i Comet sparket trener Jens Näslund i begynnelsen av juni. Han fratrådte som hovedtrener med umiddelbar virkning. Näslund ledet klubben til sin beste plassering noensinne i Eliteserien i 2006/2007. 

Samtidig med oppsigelsen av Näslund sa daglig leder Peter Östman og Hilde Kristiansen, salgs- og markedssjef opp sine stillinger.

Dermed stod Comet uten en viktig trio i klubbens administrative og sportslige del, få uker før sesongstart, og stillingene har vært annonsert på klubbens hjemmesider.

Lars Erik Lundström er ansatt som ny hovedtrener i ishockeyklubben Comet, og starter 1. august.

Lundström har trenererfaring fra Färjestad og HV71, samt klubber i Sveits, Østerrike og Italia. Han har også trent det svenske U18-landslaget.

Bråket rundt oppsigelsen av Jens Näslund har skapt betydelig turbulens innad i klubben, og det er en åpen konflikt mellom supporterklubben og styret i IK Comet, som følge av oppsigelsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • I ferd med å få kontroll på brannen

    Politiet melder at brannvesenet nå er i ferd med å få kontroll på brannen i Sefa-bygget i Sarpsborg. Det lokale brannvesenet får bistand av mannskaper fra flere andre kommuner i Østfold.

    Laster Twitter-innhold