NRK Meny
Normal

Savnet mann funnet

Litt over klokken halv fem i dag tidlig fikk Politiet i Østfold melding om en mann som var forsvunnet fra Dilling i Rygge.

Laster kart, vennligst vent...

Det skal nå letes med Sea King etter mannen på 21 år som er forsvunnet fra Dilling.

Den unge mannen som var savnet på Dilling er nå funnet, det melder politiet.

Den 21 år gamle mannen vil bli tatt hånd om av helsevesenet, etter at et Sea King-helikopter oppdaget ham med varmesøkende kamera vandrende tilbake i retning huset han forsvant fra.

Mannen ble meldt savnet i natt da han forsvant fra en adresse på Dilling. Politiet foretok i morgentimene først hundesøk, før et Sea King også ble satt inn i søket.

Funnet våt og kald

Mannen som kommer fra Oslo, ble funnet like etter klokka 8. Han var da våt og kald, forteller operasjonsleder Raymond Bergli.

– På morgenkvisten like etter klokka 9, ble han funnet like i nærheten av adressen han var forsvunnet fra. Det var Sea Kingen som så varmeutsalg, som igjen gjorde at vi fant vedkommende, forteller Bergli.

Politiet hadde i morgentimene ingen anelse om hvilken vei mannen hadde tatt, men de hadde fått en grundig beskrivelse av hvordan han kunne kjennes igjen.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Sjekker hygienen ved kiosker

  Steder som serverer hurtigmat, som bensinstasjoner og storkiosker, kan nå vente seg besøk av Mattilsynet i Østfold og Follo.

  Mattilsynet sjekker renhold, personlig hygiene og om maten oppbevares som den skal.

 • Skjebnemøte for sykehusdirektør

  Det er innkalt til ekstraordinært styremøte ved Sykehuset Østfold HF mandag. Eneste sak er direktørens fremtid. Det skriver Dagens medisin.

  Sykehuset har lenge slitt med et høyt antall korridorpasienter, og et akuttmottak som er for lite. Enkelte avdelinger sliter dessuten med kapasitetsproblemer. Dette, kombinert med Ebbesens lederstil, har ført til en stadig større misnøye med ham som sykehusdirektør, skriver Dagens medisin.

  Sykehusdirektør og ambulansepersonell står ved inngangen til akuttmottaket ved Sykehuset Østfold