NRK Meny
Normal

Savnet 40-åring kom til rette i god behold

En mann i 40-årene kom ikke til avtalt sted i 02-tiden i natt, men er nå gjort rede for, opplyser Hovedredningssentralen.

Laster kart, vennligst vent...

Asbjørn Viste er vakthavende redningsleder ved Hovedredningssentralen, og han forteller at mannen hadde overnattet i Lervik i Sverige. Han ble meldt savnet da han ikke dukket opp til et avtalt møtested med andre i 02-tiden i natt. Det ble søkt etter mannen med et Sea King-helikopter, og med redningsskøyter.

Ifølge Viste var mannen ikke klar over at han var savnet.

- Røde Kors har snakket med ham, han virket i fin form, sier Viste.

- Han returnerer nå til sin egen båtplass.

- Politiet vil nok snakke med ham for å få klarhet i detaljene rundt dette, men det viktigste for oss er at han er ok og at ingen skade har skjedd.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.

  • Østfoldinger i landslagstropper

    Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

    Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Det samme er Ina Gausdal fra Sarpsborg. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.