NRK Meny
Normal

Savnet 11-åring funnet

11-åringen som var savnet i Mysen er funnet i god behold. En publikummer oppdaget gutten utenfor en butikk 5 kilometer fra hjemmet hans.

Søk etter savnet 11-åring

Både politi og Røde kors ble satt inn i leteaksjonen etter den savnede 11-åringen i Mysen.

Foto: Freddie Larsen

11-åringen er funnet i god behold.

- Det er ingenting som tyder på annet enn at han har vandret avgårde alene en gang mellom midnatt og klokka ni i morges, sier operasjonsleder Magnar Tinjar ved politiet i Follo.

Politiet innkalte Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder i søket etter den 11 år gamle gutten fra Mysen, etter at foreldrene meldte ham savnet i ettermiddag.Gutten har dårlig stedsans, opplyste politiet.

Et politihelikopter var også med i søket. Men, det var en publikummer utenfor en Bunnpris butikk 5,3 kilometer fra hjemmet til gutten som tipset politiet om at han var der. Publikummeren hadde lest om leteaksjonen på internett nå i kveld.

- Det er alltid godt når slike saker ender bra, sier Magnar Tinjar i politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Pågrepet på brannsted

    En mann ble pågrepet av politiet ved bygården som brant på Mysen i natt, skriver Smaalenenes Avis. Åtte personer som bodde i gården, måtte evakueres, men ingen ble alvorlig skadd.
    Politiet skal undersøke om mannen har noe med brannen å gjøre, men ønsker ikke å gi flere opplysninger før senere i formiddag.

  • Kemner mener oppsigelsen er ulovlig

    Kemner i Halden, Berit Stangeland mener oppsigelsen av henne er både usaklig og ulovlig. Overfor NRK ønsker hun foreløpig ikke å utdype hvorfor, men har engasjert advokat.
    I slutten av juni sendte Halden kommune oppsigelse av Stangeland, men overfor Halden Arbeiderblad ønsket de ikke å kommentere saken. For et halvt år siden sendte ansatte et varsel om kemneren hvor de blant annet hevdet at kommune har blitt et fristed for svart arbeid. Til NRK sier Stangeland at hun har en velfungerende kontrollavdeling med dyktige kontrollører.