NRK Meny
Normal

Savnet 11-åring funnet

11-åringen som var savnet i Mysen er funnet i god behold. En publikummer oppdaget gutten utenfor en butikk 5 kilometer fra hjemmet hans.

Søk etter savnet 11-åring

Både politi og Røde kors ble satt inn i leteaksjonen etter den savnede 11-åringen i Mysen.

Foto: Freddie Larsen

11-åringen er funnet i god behold.

- Det er ingenting som tyder på annet enn at han har vandret avgårde alene en gang mellom midnatt og klokka ni i morges, sier operasjonsleder Magnar Tinjar ved politiet i Follo.

Politiet innkalte Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder i søket etter den 11 år gamle gutten fra Mysen, etter at foreldrene meldte ham savnet i ettermiddag.Gutten har dårlig stedsans, opplyste politiet.

Et politihelikopter var også med i søket. Men, det var en publikummer utenfor en Bunnpris butikk 5,3 kilometer fra hjemmet til gutten som tipset politiet om at han var der. Publikummeren hadde lest om leteaksjonen på internett nå i kveld.

- Det er alltid godt når slike saker ender bra, sier Magnar Tinjar i politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utsatte avgjørelse om navnendring

    Kommunestyret i Eidsberg valgte i går å utsette avgjørelsen om nytt navn for handelsområdet ved Slitu, skriver Smaalenenes Avis. Forslaget om å kalle det for Mysen handelspark Slitu har fått kraftig kritikk fra beboerne i området som mener det ikke har noe med Mysen å gjøre.

  • Veien ryddet etter trafikkuhell

    Bilene er fjernet etter et trafikkuhell på riksvei 111 ved Vesten i Fredrikstad. En bil kjørte på en annen bakfra, men det skal ikke ha vært personskader.