NRK Meny
Normal

Savnet 11-åring funnet

11-åringen som var savnet i Mysen er funnet i god behold. En publikummer oppdaget gutten utenfor en butikk 5 kilometer fra hjemmet hans.

Søk etter savnet 11-åring

Både politi og Røde kors ble satt inn i leteaksjonen etter den savnede 11-åringen i Mysen.

Foto: Freddie Larsen

11-åringen er funnet i god behold.

- Det er ingenting som tyder på annet enn at han har vandret avgårde alene en gang mellom midnatt og klokka ni i morges, sier operasjonsleder Magnar Tinjar ved politiet i Follo.

Politiet innkalte Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder i søket etter den 11 år gamle gutten fra Mysen, etter at foreldrene meldte ham savnet i ettermiddag.Gutten har dårlig stedsans, opplyste politiet.

Et politihelikopter var også med i søket. Men, det var en publikummer utenfor en Bunnpris butikk 5,3 kilometer fra hjemmet til gutten som tipset politiet om at han var der. Publikummeren hadde lest om leteaksjonen på internett nå i kveld.

- Det er alltid godt når slike saker ender bra, sier Magnar Tinjar i politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Deler av Østfoldbanen stengt

    Østfoldbanen mellom Fredrikstad og Sarpsborg er lørdag kveld stengt for trafikk grunnet en signalfeil, melder Bane NOR. Det gir forsinkelser og innstilte tog. Det er ikke klart når feilen blir rettet.

    Laster Twitter-innhold
  • Bil snurret på E6 ved Rygge

    En bil har snurret rundt på E6 i nordgående retning ved avkjøringen til Rygge/Karlshus, melder politiet på Twitter. Det skal ikke være personskade.