Savnet 11-åring funnet

11-åringen som var savnet i Mysen er funnet i god behold. En publikummer oppdaget gutten utenfor en butikk 5 kilometer fra hjemmet hans.

Søk etter savnet 11-åring

Både politi og Røde kors ble satt inn i leteaksjonen etter den savnede 11-åringen i Mysen.

Foto: Freddie Larsen

11-åringen er funnet i god behold.

- Det er ingenting som tyder på annet enn at han har vandret avgårde alene en gang mellom midnatt og klokka ni i morges, sier operasjonsleder Magnar Tinjar ved politiet i Follo.

Politiet innkalte Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske redningshunder i søket etter den 11 år gamle gutten fra Mysen, etter at foreldrene meldte ham savnet i ettermiddag.Gutten har dårlig stedsans, opplyste politiet.

Et politihelikopter var også med i søket. Men, det var en publikummer utenfor en Bunnpris butikk 5,3 kilometer fra hjemmet til gutten som tipset politiet om at han var der. Publikummeren hadde lest om leteaksjonen på internett nå i kveld.

- Det er alltid godt når slike saker ender bra, sier Magnar Tinjar i politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Politiet stanset fest i Skiptvet

    Politiet stanset en fest på Lund grendehus etter melding tilløp til slagsmål lørdag kveld. Inen av de 30- 40 ungdommene som var på stedet ble skadet, men i politipatruljen har avsluttet festen i forebyggende øyemed og sendt festdeltakerne hjem, melder Øst politidistrikt på Twitter.

  • Vist bort fra byen

    To godt voksne karer ble bortvist fra Fredrikstad sentrum etter å ha vært overstadig beruset og vært ufine mot flere ansatte på et utested, melder politiet på Twitter. I Sarpsborg ble en mann ung mann anmeldt for urinering på offentlig sted. Han fikk heller ikke kommet tilbake til sentrum.