NRK Meny
Normal

Satser mot VM i fotballgolf

Simon Larsen fra Sarpsborg har levd et langt fotballiv uten de store resultatene, men som 45-åring kan han debutere med norsk flagg på brystet.

Simen Larsen

Simon Larsen er norsk mester i fotballgolf. Nå har han neste års VM i Argentina som et mål.

Foto: Espen Torgersen / NRK

En god del år etter at han la opp som fotballspiller ser karrieren mer lovende ut enn noen gang. I fjor ble han Norgesmester i fotballgolf, og det som nybegynner.

Fikk blod på tann

– Jeg så det på nettet. Det så veldig artig ut. Jeg tok kontakt, ble med på turneringer og fikk blod på tann, sier Larsen.

En vanlig treningsøkt for den avdankede fotballspilleren varer i fire-fem timer. Som den vinnerskallen han er, har han satt seg et hårete mål: Å debutere på det norske landslaget i VM.

Created by InfoDispatcher

Norgesmester i fotballgolf Simon Larsen sikter mot VM. Video: ESPEN TORGERSEN / NRK

Satser mot VM i Argentina

– Det blir veldig spesielt. Det er en stor drøm som kan gå i oppfyllelse, dersom jeg får det til. Når jeg ikke fikk det til som fotballspiller, får vi se hvordan det går nå, sier norgesmesteren i fotballgolf.

Verdensmesterskapet arrangeres i Argentina neste år. Siden Larsen er såpass fersk, vet han ikke hva uttakskriteriene er. Derfor har han satte seg som mål å delta i mange turneringer i Norge.

– Drømmen det nærmeste året er å vinne flest mulig turneringer og prøve å komme til VM i Argentina, sier Larsen.

Simon Larsen

Simon Larsen forteller at han har fått blod på tann når det gjelder fotballgolf.

Foto: Espen Torgersen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: