NRK Meny
Normal

Sarpsborg videre i cupen

Sarpingene vant med ett mål mot Sprint-Jeløy søndag kveld.

Cup-åpning mellom Sprint/Jeløy og Sarpsborg

Cup-åpning på Jeløya.

Foto: Joakim Bekkåsen/NRK
Cup-åpning mellom Sprint/Jeløy og Sarpsborg

Cup-åpning mellom Sprint/Jeløy og Sarpsborg

Foto: Joakim Bekkåsen/NRK

Det var ingen tvil om hvem som var favorittene av eliteserielaget Sarpsborg 08 og Sprint Jeløy fra Moss, som ligger i tredjedivisjon.

Sprint/Jeløy var på hugget

Sarpingene gjorde også jobben og dominerte andre omgang, mens første omgang var ganske jevn. Sprint - Jeløy var absolutt på hugget.

Blant annet hadde de en farlig sjanse ved et frispark i første omgang fra omlag 17 meter, men greide ikke å utnytte denne foran 833 tilskuere på Jeløya søndag kveld.

– Jeg er stolt og synes vi spilte veldig bra i kveld. Hvis vi fortsetter slik tror jeg vi rykker opp i serien, sier assistent-trener Ole Andreas Steen for Sprint-Jeløy.

– Jeg ble ikke imponert over Sarpsborg

Morten Giæver sørget for det ene målet som Sarpingene trengte etter halvspilt første omgang.

– Vi er greit fornøyd med seier, men jeg ble ikke imponert over laget mitt. Jeg ble heller imponert over Sprint/Jeløy som tross alt ligger to divisjoner under oss, sier Saprsborg-supporter, Aleksander Andreassen, til NRK.no.

Kampfakta

Moss FK tapte også sin cup-kamp på bortebane mot Hasle-Løren. Denne kampen endte 5-2 til hjemmelaget.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Knivstukket i halsen

    En mann ble onsdag morgen funnet knivskåret i halsen i en leilighet i Strömstad. Politiet etterforsker saken som drapsforsøk, skriver Halden Arbeiderblad. Den knivskadde mannen ble ført med ambulanse til Sykehuset Østfold på Kalnes for behandling.

  • To trafikkulykker ved Solbergtårnet

    Politiet melder om to trafikkulykker ved Solbergtårnet i Skjeberg. En moped og en bil har kollidert. Mopedisten ble lettere skadet. Det var også et sammenstøt mellom to biler bare 100 m unna. Her var det ingen personskade.