Surt tap for Sarpsborg

To scoringer av Andreas Moen sørget for at Sarpsborg måtte reise hjem fra Romerike uten poeng, og med 2-1 tap.

Sarpsborg stadion

Sarpsborg var det beste laget i 1. omgang, men et godt Strømmen, med tomålsscorer Andreas Moen i front, gjorde akkurat nok til å sørge for at Sarpingene måtte reise hjem til Østfold med et surt 2-1 tap og null poeng i sekken.

Både Sarpsborg og Strømmen hadde et par brukbare muligheter til å ta ledelsen i første omgang, men ingen av lagene maktet å få ballen i mål, og måtte dermed rusle i garderobene med 0-0 til pause. Et resultat Sarpsborg med rette kunne være litt misfornøyde med.

To mål av Moen

Det tok ikke lange tiden etter at andre omgang var sparket i gang før Strømmen beviste for gjestene at dette ville bli en vanskelig kamp for dem å ta med seg poeng fra. Allerede 6 minutter etter hvilen utnyttet Andreas Moen en feil i Sarpsborg-forsvaret og sendte hjemmelaget, noe ufortjent, i føringen.

Sarpingene presset på for å få en utligning, men vertene kom mer inn i kampen etterhvert som omgangen gikk, og etter 86 minutter var Moen frempå igjen, og scoret sitt andre for dagen.

Kjapp redusering

Sarpsborg-spillerne viste god moral ved å ikke gi opp, og reduseringen kom bare minuttet etter Moens mål, signert unggutten Michael Trulsen. Men det ble med det ene trøstemålet, og dermed måtte Sarpsborg reise hjem uten fangst.