NRK Meny
Normal

Surt tap for Sarpsborg

To scoringer av Andreas Moen sørget for at Sarpsborg måtte reise hjem fra Romerike uten poeng, og med 2-1 tap.

Sarpsborg stadion
Foto: Sebastian Nordli / NRK

Sarpsborg var det beste laget i 1. omgang, men et godt Strømmen, med tomålsscorer Andreas Moen i front, gjorde akkurat nok til å sørge for at Sarpingene måtte reise hjem til Østfold med et surt 2-1 tap og null poeng i sekken.

LES OGSÅ:

Både Sarpsborg og Strømmen hadde et par brukbare muligheter til å ta ledelsen i første omgang, men ingen av lagene maktet å få ballen i mål, og måtte dermed rusle i garderobene med 0-0 til pause. Et resultat Sarpsborg med rette kunne være litt misfornøyde med.

To mål av Moen

Det tok ikke lange tiden etter at andre omgang var sparket i gang før Strømmen beviste for gjestene at dette ville bli en vanskelig kamp for dem å ta med seg poeng fra. Allerede 6 minutter etter hvilen utnyttet Andreas Moen en feil i Sarpsborg-forsvaret og sendte hjemmelaget, noe ufortjent, i føringen.

Sarpingene presset på for å få en utligning, men vertene kom mer inn i kampen etterhvert som omgangen gikk, og etter 86 minutter var Moen frempå igjen, og scoret sitt andre for dagen.

Kjapp redusering

Sarpsborg-spillerne viste god moral ved å ikke gi opp, og reduseringen kom bare minuttet etter Moens mål, signert unggutten Michael Trulsen. Men det ble med det ene trøstemålet, og dermed måtte Sarpsborg reise hjem uten fangst.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.

  • Trafikkuhell på E6 ved Solli

    Det er kødannelse på E6 ved Solli. Årsaken er et trafikkuhell i sørgående retning. Nødetatene er på vei.