NRK Meny
Normal

Surt tap for Sarpsborg

To scoringer av Andreas Moen sørget for at Sarpsborg måtte reise hjem fra Romerike uten poeng, og med 2-1 tap.

Sarpsborg stadion
Foto: Sebastian Nordli / NRK

Sarpsborg var det beste laget i 1. omgang, men et godt Strømmen, med tomålsscorer Andreas Moen i front, gjorde akkurat nok til å sørge for at Sarpingene måtte reise hjem til Østfold med et surt 2-1 tap og null poeng i sekken.

LES OGSÅ:

Både Sarpsborg og Strømmen hadde et par brukbare muligheter til å ta ledelsen i første omgang, men ingen av lagene maktet å få ballen i mål, og måtte dermed rusle i garderobene med 0-0 til pause. Et resultat Sarpsborg med rette kunne være litt misfornøyde med.

To mål av Moen

Det tok ikke lange tiden etter at andre omgang var sparket i gang før Strømmen beviste for gjestene at dette ville bli en vanskelig kamp for dem å ta med seg poeng fra. Allerede 6 minutter etter hvilen utnyttet Andreas Moen en feil i Sarpsborg-forsvaret og sendte hjemmelaget, noe ufortjent, i føringen.

Sarpingene presset på for å få en utligning, men vertene kom mer inn i kampen etterhvert som omgangen gikk, og etter 86 minutter var Moen frempå igjen, og scoret sitt andre for dagen.

Kjapp redusering

Sarpsborg-spillerne viste god moral ved å ikke gi opp, og reduseringen kom bare minuttet etter Moens mål, signert unggutten Michael Trulsen. Men det ble med det ene trøstemålet, og dermed måtte Sarpsborg reise hjem uten fangst.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se nyhetene fra Østfold 18:50

    Martin Tangen-Schmidt gir deg nyhetene fra Østfold klokka 18:50.
  • – Ekteparet var ikke tilfeldig mål

    Et ektepar i Rygge ble natt til mandag utsatt for et grovt hjemmeran. Politiet jobber nå etter en teori om de ikke var et tilfeldig mål. – Vi føler oss sikre på at naboer og alle andre i Østfold kan sove trygt om natten, sier politiadvokat Anders Svarholt til Moss Avis.