Sarpsborg stakk av med seieren

Vi får betalt for den jobben vi legger ned i dag, jeg syntes vi er et bedre lag, et annet resultat ville vært urettferdig, sa Sarpsborg-trener, Roar Johansen, etter kampen.

Roar Johansen
Foto: Sondre Gjeldnes / NRK

Sarpsborg har vært høstens formlag etter at Roar Johansen tok over som trener. I dag tok de nok en hjemmeseier mot serieleder Hønefoss.

- Det er fortsatt ni poeng å spille for, så vi må nok hvertfall ha en seier til. Men vi har bevist at vi har slått det beste laget, hvorfor ikke slå det nest beste neste helg, sa Sarpsborg-trener, Roar Johansen, etter kampen.

Jevn kamp

Hønefoss har den beste målforskjellen i første divisjon, også i dag så det ut til at de skulle spille 90. minutter uten å slippe inn mål.

I det 63. spilleminutt scoret Andreas Tegstrøm gjestenes første og eneste mål da han plukket opp returen etter Frode Laftons skudd, og satt ballen enkelt i mål.

De første 60 minuttene var svært jevne, og lagene kom til få sjanser.

- Første omgang var veldig jevn, og jeg mener at denne kampen holder et nivå veldig nært Eliteserien, sa Roar Johansen, i pausen.

Avgjorde på overtid

Verken supporterne eller spillerne på Sarpsborg Stadion mistet troen på de tre poengene, så når Øyvind Hoås utlignet på overtid for hjemmelaget utløste det et enormt jubelbrus.

Det ble ikke noe dårligere stemning når innbytter Stian Andersrød satt inn seiersmålet kun sekunder senere.

Stian Andersrød etter scoringen mot Hønefoss

Stian Andersrød etter scoringen mot Hønefoss.

Foto: Sondre Gjeldnes / NRK

- Jeg bare fikk beskjed om å komme meg inn i boksen og være der ballen faller ned, da jeg fikk ballen av Øyvind Hoås stod jeg på åpent mål, så jeg må sende en takk til han, forteller ,Stian Andersrød, om sin egen scoring.