NRK Meny
Normal

Sarpsborg-spillerne fikk lønn

Den økonomiske krisen i Sarpsborg 08 er på ingen måte over, men denne uken fikk i det minste spillere og de ansatte lønn.

Sarpsborg

Martin Wiig og resten av Sarpsborg 08-spillerne har fått deler av lønna si.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

LES OGSÅ Ikke råd til å betale lønn

LES OGSÅ: Sarpsborg 08 mot stupet

LES OGSÅ: - Sarpsborg by vil ha oss

Mandag utbetalte 1. divisjonsklubben 50 prosent av lønna til sine ansatte.

- Det ser litt lysere ut denne måneden. Alle spillerne og ansatte har fått hele aprillønnen på sine kontoer. I går fikk de 50 prosent av denne månedens lønning, sier styreleder i Sarpsborg 08, Geir Lilletvedt, til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Det gjør like vondt hver gang jeg må informere om at lønnen blir forsinket. Jeg kan love at lønningene til våre ansatte har høyeste prioritet, sier han.

Utbetalingen av april-lønna gjør at klubben slipper å fristille sine spillere.

Det pågår for tiden en stor innsamlingsaksjon for å få tilført penger til den kriserammede Østfold-klubben.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rekordpris for «Moi»?

    Mohamed Elyounoussi kan bli tidenes dyreste norske fotballspiller hvis han selges fra FC Basel i vinter. Det skriver VG. Ifølge avisen er flere Premier League-klubber interesserte. Prislappen kan bli på 20 millioner euro (nesten 200 millioner kroner) eller mer, sier Oliver Guti avisen i Basler Zeitung til VG. Tore André Flo satte rekord i 2000, da han ble solgt fra Chelsea til skotske Rangers for 165 millioner kroner.

    Mohamed Elyounoussi
    Foto: Mathias Lunde Kristoffersen/NRK
  • Dyrt å slenge med leppa til politi

    Det ble dyrt for en Fredrikstad-mann i 40-årene brukte kjeften mot politiet etter en krangel med dørvakter på et utested i Fredrikstad. Mannen fulgte ikke politiets pålegg om å fjerne seg, noe som nå har ført til at tingretten har ilagt ham en bot på 9 000 kroner.