NRK Meny
Normal

Ben Parker skal prøvespille for Sarpsborg

Tidligere Leeds-spiller Ben Parker er aktuell for Sarpsborg 08.

Ben Parker

Den engelske backen Ben Parker (i blått) skal prøvespille for Sarpsborg 08. Her i duell med Arsenal-spiller Marouane Chamakh.

Foto: EDDIE KEOGH / Reuters

Sarpsborg-trener Brian Deane har brukt sine kontakter i England for å få til et prøvespill for den engelske venstrebacken Ben Parker.

– Parker kommer sannsynligvis til Sarpsborg rundt den 20. januar og skal være her uken i forkant av treningskampen mot Lillestrøm. Vi ønsker å se ham i kamp, sier sportslig leder i klubben Bjørge Øiestad til sa.no.

Parker har spilt for Deans gamle klubb Leeds siden 2005, men han ble løslatt fra kontrakten i sommer.

Engelskmannen var mer eller mindre klar for Bury i engelsk tredjedivisjon, men avtalen ble kansellert da Bury fikk overgangsnekt av det engelske fotballforbundet.

Skademareritt

Venstrebacken har spilt 16 U-landslagskamper for England og var spådd en svært lysende karriere på Elland Road.

En rekke alvorlige skader sørget imidlertid for at han bare fikk spille ni kamper i løpet av tre sesonger, i en periode hvor backen måtte gjennom sju operasjoner.

Den 25 år gamle spilleren fikk totalt 55 kamper for Leeds. Han har også vært innom Bradford, Darlington og Carlisle på lån.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ku i møkkadam

    Halden brannvesen skriver på Twitter at de rykker ut på melding om ku i møkkadam. Den uheldige kua skal befinne seg ved Sørliveien.

  • Ingen trafikksyndere ved skolene

    Politiet i Østfold har hatt kontroller ved flere skoler i morgentimene på første skoledag. Hverken i Moss, Halden eller Sarpsborg har politiet skrevet ut forelegg eller reagert mot bilister på annen måte.