NRK Meny
Normal

Sarpsborg scoret på overtid

Odd Grenland gikk av med seieren på Skagerak arena i Skien, men Sarpsborg scoret på overtid. Dermed endte førstedivisjonskampen 3 - 2.

Odd Grenland

Sarpsborg scoret på overtid på Skagerak arena i Skien.

Foto: Halldor Asvall / NRK

Klikk her for å lese om kampen minutt for minutt: Odd Grenland - Sarpsborg Sparta Fotballklubb

Gjør seg klar for eliteserien

Ifølge lokalpressen i Skien, har Odd Grenland allerede begynt å planlegge for et liv i eliteserien igjen. Etter 3-2 over Sparta Sarpsborg og fem seirer på rad er det lov til å gjøre mer enn å drømme.

15 poeng av 15 mulig er sterkt av klubben som rykket ned fra eliteserien i fjor. 1.-divisjonsoppholdet virker å bli kortest mulig.

Veteranen Tommy Svindal Larsen var god på midtbanen, og han laget lagets første mål. Morten Fevang puttet enda et i 1. omgang. Stefan Bärlin økte til 3-0 rett etter pause.

Jevne lag

Ole-Jørgen Halvorsen og Are Tronseth reduserte hver sin gang for Sparta Sarpsborg.

Forskjellen på lagene i Skien var ikke stor. Odds keeper Espen Isaksen ble betimelig nok kåret til sitt lags beste.

2.-plasserte Start ledet 1-0 i hjemmekampen mot Hødd, en måtte til slutt nøye seg med 1-1. Geir Ludvig Fevang så lenge ut til å bli matchvinner, men Frederick Klock utlignet tre minutter før slutt.

Løv-Ham er på direkte opprykksplass etter fem spilte serierunder. Samir Saric scoret to av målene da tabelljumbo Kongsvinger ble slått 3-1 foran 258 tilskuere på hjemmebane.

Allan Borgvardt scoret alle tre målene for Bryne da jærlaget tok sesongens første seier med 3-1 hjemme over Alta.

Hønefoss kjørte over Haugesund på bortebane og vant hele 4-0, mens Moss spilte 1-1 hjemme mot Notodden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Savnet gutt funnet død i Askim

    Den sju år gamle gutten som ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen er funnet død. Det bekrefter politiet til NRK. Gutten ble funnet i dammen i Askim folkepark av dykkere fra Fredrikstad brannvesen. Guttens familie er varslet om dødsfallet.

  • Akershus Røde Kors bistår i søket

    Røde Kors Hjelpekorps fra både Østfold og Akershus er kalt ut for å bistå politiet i søket etter 7-åringen i Askim. Akershus Røde Kors Hjelpekorps melder at de er på vei med nærmere 30 mannskap.

    Leteaksjon etter gutt (7) i Askim
    Foto: Østfold Røde Kors