NRK Meny
Normal

Sarpsborg scoret på overtid

Odd Grenland gikk av med seieren på Skagerak arena i Skien, men Sarpsborg scoret på overtid. Dermed endte førstedivisjonskampen 3 - 2.

Odd Grenland

Sarpsborg scoret på overtid på Skagerak arena i Skien.

Foto: Halldor Asvall / NRK

Klikk her for å lese om kampen minutt for minutt: Odd Grenland - Sarpsborg Sparta Fotballklubb

Gjør seg klar for eliteserien

Ifølge lokalpressen i Skien, har Odd Grenland allerede begynt å planlegge for et liv i eliteserien igjen. Etter 3-2 over Sparta Sarpsborg og fem seirer på rad er det lov til å gjøre mer enn å drømme.

15 poeng av 15 mulig er sterkt av klubben som rykket ned fra eliteserien i fjor. 1.-divisjonsoppholdet virker å bli kortest mulig.

Veteranen Tommy Svindal Larsen var god på midtbanen, og han laget lagets første mål. Morten Fevang puttet enda et i 1. omgang. Stefan Bärlin økte til 3-0 rett etter pause.

Jevne lag

Ole-Jørgen Halvorsen og Are Tronseth reduserte hver sin gang for Sparta Sarpsborg.

Forskjellen på lagene i Skien var ikke stor. Odds keeper Espen Isaksen ble betimelig nok kåret til sitt lags beste.

2.-plasserte Start ledet 1-0 i hjemmekampen mot Hødd, en måtte til slutt nøye seg med 1-1. Geir Ludvig Fevang så lenge ut til å bli matchvinner, men Frederick Klock utlignet tre minutter før slutt.

Løv-Ham er på direkte opprykksplass etter fem spilte serierunder. Samir Saric scoret to av målene da tabelljumbo Kongsvinger ble slått 3-1 foran 258 tilskuere på hjemmebane.

Allan Borgvardt scoret alle tre målene for Bryne da jærlaget tok sesongens første seier med 3-1 hjemme over Alta.

Hønefoss kjørte over Haugesund på bortebane og vant hele 4-0, mens Moss spilte 1-1 hjemme mot Notodden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Prøvde å smugle butikkinnredning

    En estlender ble i går ettermiddag stanset med 17 kolli med butikkinnredning på vei inn i landet over Ørje. Innredningen skulle videre til et firma, opplyser sekssjonssjef Gro Lene Gundelsby ved Ørje tollsted til NRK. Varene er deponert, slik at firmaet kan hente de senere hvis det blir klart at de har handlet i god tro. Sjåføren må betale et forelegg på 25.000 kroner, opplyser politiet til Smaalenenes Avis.

  • Dømt for seksuell omgang med barn

    En mann fra Buskerud er i Halden tingrett dømt til 14 års forvaring, for flere tilfeller av seksuell omgang med mindreårige. Mannen brukte sosiale medier til å komme i kontakt med unge jenter, og manipulerte flere av dem for å skaffe seg seksualiserte bilder og seksuell kontakt. Han ble frikjent for syv tiltaltepunkter, som handler om vold og trusler. Advokaten hans, Knut Angrim Øvergaard, sier straffeutmålingen vil bli anket.