NRK Meny
Normal

Sarpsborg kommuniserer best

Kommunikasjonsprisen 2013 til Sarpsborg Kommune.

Sarpsborg kommune

FLINKEST TIL Å KOMMUNISERE. Prisen overrekkes på Sarpsborg rådhus mandag 8. april kl. 15 til ordfører Sindre Martinsen-Evje og kommunikasjonssjef Pål Nilsen.

Foto: Rainer Prang / NRK

- Prisvinneren har gjennom målrettet kommunikasjonsarbeid demonstrert hvordan digitale kanaler kan brukes til å fremme en god dialog med sine innbyggere og skape økt tilgjengelighet og engasjement ved å benytte kommunikasjonskanaler som Facebook og Twitter, heter det i en pressemelding fra Rino Skarpnord,
som leder Kommunikasjonsforeningen i Østfold.

Kommunikasjonsprisen deles hvert år ut til til enkeltpersoner eller virksomheter som har markert seg som en bevisst og god kommunikasjonsutøver.

Målsettingen med kommunikasjonsprisen er å belønne godt og målrettet kommunikasjonsarbeid.

Tidligere vinnere av prisen er Inspiria Science Senter (2012) og Dag Arthur Aasbø, Borregaard (2011).

Les også:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Seks kjørte for fort i 30- sone

    Seks bilførere fikk forenklede forelegg av UP fordi de kjørte for fort i 30- sonen i Skåntorpveien i Råde tirsdag formiddag. Høyeste hastighet som ble målt var 46 km/t. En sjåfør ble anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort.

  • Brøt besøksforbud

    En mann blir anmeldt av politiet etter at han oppsøkte en adresse på Dammyrfjellet i Fredrikstad hvor han har et besøksforbud. Før en patrulje rakk fram til stedet var mannen forsvunnet, melder politiet på Twitter.