NRK Meny

Sarpsborg Kommune

 • Har sendt en lovlighetsklage

  Rett linje-forkjemper Ståle Solberg (KrF) har sammen med fire andre sendt en klage til Fylkesmannen om Sarpsborg bystyres vedtak om hvor det nye dobbeltsporet til jernbanen skal gå. Solberg vil at Fylkesmannen skal vurdere om opplysningene og premissene som lå til grunn for bystyrets vedtak er riktige, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

  Ståle Solberg, bystyremedlem fra Sarpsborg KrF
  Foto: Birger Kjølberg / NRK
 • Ønsker flere elbiler


  Sarpsborg kommune bør søke støtte til å kjøpe sju elbiler fra den statlige tilskuddsordningen «Klimasmart». Det foreslår rådmann Unni Skaar. Komunen må bytte ut omkring 30 personbiler og servicebiler i år. Hvis Sarpsborg får vel 700.000 kroner i støtte kan summen brukes til servicebiler og ladere. Saken skal opp i formannskapet torsdag.

 • Glatte veier etter vannlekkasje

  Deler av vannet som har fosset ut i gatene i Per Gyntveien i Sarpsborg har fryst til is, noe som har ført til at det er svært glatte veier i området - særlig i bakken fra parkeringsplassen til lysløypa og nedover mot Sarpsborg sykehjem.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • En person omkom

  Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.

 • Østfoldinger i landslagstropper

  Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

  Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Det samme er Ina Gausdal fra Sarpsborg. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.