NRK Meny

Sarpsborg Kommune

 • Har sendt en lovlighetsklage

  Rett linje-forkjemper Ståle Solberg (KrF) har sammen med fire andre sendt en klage til Fylkesmannen om Sarpsborg bystyres vedtak om hvor det nye dobbeltsporet til jernbanen skal gå. Solberg vil at Fylkesmannen skal vurdere om opplysningene og premissene som lå til grunn for bystyrets vedtak er riktige, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

  Ståle Solberg, bystyremedlem fra Sarpsborg KrF
  Foto: Birger Kjølberg / NRK
 • Ønsker flere elbiler


  Sarpsborg kommune bør søke støtte til å kjøpe sju elbiler fra den statlige tilskuddsordningen «Klimasmart». Det foreslår rådmann Unni Skaar. Komunen må bytte ut omkring 30 personbiler og servicebiler i år. Hvis Sarpsborg får vel 700.000 kroner i støtte kan summen brukes til servicebiler og ladere. Saken skal opp i formannskapet torsdag.

 • Glatte veier etter vannlekkasje

  Deler av vannet som har fosset ut i gatene i Per Gyntveien i Sarpsborg har fryst til is, noe som har ført til at det er svært glatte veier i området - særlig i bakken fra parkeringsplassen til lysløypa og nedover mot Sarpsborg sykehjem.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Blir i Sparta

  Henrik Knold blir i Sparte en ny sesong. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. 21-åringen hadde utgående kontrakt denne sesongen, men forlenger nå frem til 2019.

 • Fire uker varetekt

  Den 43 år gamle kvinnen som har forklart at hun drepte sin tidligere ektemann i Halden, er dømt til fire nye uker i varetektsfengsel. Hun er også ilagt brev- og besøkskontroll av Halden tingrett. Kvinnen har forklart at hun drepte sin daværende ektemann i 2015.