NRK Meny

Sarpsborg Kommune

 • Har sendt en lovlighetsklage

  Rett linje-forkjemper Ståle Solberg (KrF) har sammen med fire andre sendt en klage til Fylkesmannen om Sarpsborg bystyres vedtak om hvor det nye dobbeltsporet til jernbanen skal gå. Solberg vil at Fylkesmannen skal vurdere om opplysningene og premissene som lå til grunn for bystyrets vedtak er riktige, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

  Ståle Solberg, bystyremedlem fra Sarpsborg KrF
  Foto: Birger Kjølberg / NRK
 • Ønsker flere elbiler


  Sarpsborg kommune bør søke støtte til å kjøpe sju elbiler fra den statlige tilskuddsordningen «Klimasmart». Det foreslår rådmann Unni Skaar. Komunen må bytte ut omkring 30 personbiler og servicebiler i år. Hvis Sarpsborg får vel 700.000 kroner i støtte kan summen brukes til servicebiler og ladere. Saken skal opp i formannskapet torsdag.

 • Glatte veier etter vannlekkasje

  Deler av vannet som har fosset ut i gatene i Per Gyntveien i Sarpsborg har fryst til is, noe som har ført til at det er svært glatte veier i området - særlig i bakken fra parkeringsplassen til lysløypa og nedover mot Sarpsborg sykehjem.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Vinduer knust fire netter på rad

  Det har blitt knust vinduer fire netter på rad i et bygg som huser tannlegekontor og leiligheter i Kransen 12 i Moss, skriver Moss Avis. Ifølge tannlege Arne Trondsen har 10-12 vinduer blitt knust. Det er også skader på parketten og møbler. Politiet har pågrepet en person som er mistenkt for vindusknusingen.

 • Fire biler i ulykke på E6

  Nødetatene har rykket ut til E6 ved avkjøringen til Halden, der det skal ha skjedd en trafikkulykke med fire biler involvert. Ulykken har skjedd i sørgående løp. Ingen personer skal være skadet, men ulykken har ført til trafikale problemer.