NRK Meny
Normal

Sarpsborg-kapteinen: – Det er ganske alvorlig

Ni kamper uten seier er fasit for Sarpsborg 08 før Viking kommer på besøk i morgen. Nå trenger sarpingene sårt en trepoenger.

Ole Heieren Hansen

Ole Christoffer Heieren Hansen mener situasjonen Sarpsborg 08 har rotet seg opp i er alvorlig.

Foto: Sebastian Nordli / NRK

Sarpsborg 08 er inne i en tung periode. De har ikke vunnet siden de spilte borte mot Start 25. mai, og på de siste 8 kampene har det bare blitt tre poeng.

Til helga kommer Viking på besøk, som vant komfortabelt 3-1 over sarpingene sist lagene møtte hverandre i juni. Ole Christoffer Heieren Hansen, kaptein på Sarpsborg 08, er klar over at de desperat trenger en seier.

– Det er ganske alvorlig nå, og vi er ikke fornøyde. Vi trenger virkelig en trepoenger, sier han.

– Er på rett spor

Sarpsborg 08 ligger nå på 13. plass, med kun 3 poeng ned til kvalifiserings- og nedrykksplass.

– Det er tøft, det er det ingen tvil om. Vi lever av å spille fotball, vi lever av å vinne fotballkamper. Det er ikke noe gøy at vi ligger der vi ligger, men situasjonen er som den er. Vi må gjøre det beste ut av det.

Sarpingene har hentet flere nye spillere i sommer, og kapteinen mener det vil ta litt tid å spille dem inn i spillergruppa. I såfall har laget store ting i vente, for Patrick Mortensen har scoret to mål på to kamper. I tillegg scoret Peter Kovacs i debuten mot Mjøndalen.

– Vi er på rett spor, og vi begynner å få bra kjennskap til hverandre. De nye spillerne har levert bra. Nå trenger vi bare å levere bra over 90 minutter, avslutter Heieren Hansen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bortetap for Fredrikstad

    Fredrikstad Fotballklubb ledet to ganger i bortekampen mot Asker i ettermiddag, men tapte til slutt 3-2 for laget som ligger midt på tabellen i 2. divisjon. Kun to poeng skiller FFK på 2. plass fra 7. plassen når lagene tar sommerferie. Moss spilte 0-0 hjemme mot Bærum

  • Oljelekkasje fra Kråkerøybrua

    Brannvesenet har lagt ut lenser i Glomma etter at det begynte å lekke olje fra Kråkerøybrua i Fredrikstad. Oljen kommer fra en oljeslange som ble revet av i forbindelse med en bruåpning lørdag, skriver Fredriksstad Blad. Brua åpnes ikke båtpasseringer, og det er usikkert når den kan åpnes igjen.

    Brannbåten ligger under Kråkerøybrua i forbindelse med oljelekkasje
    Foto: Grete Ruud/NRK