Sarpsborg 08 vant 0-2 i Bodø

Etter en tøff sesongstart har ting endelig begynt å gå rette veien for Sarpsborg 08. På de siste tre kampene har de blåhvite scoret 11 mål. I dag fortsatte målfesten i Bodø.

Start - Sarpsborg 08
Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Fotball er jo litt merkelig noen ganger, vi har hatt nok av sjanser til å score mål i de kampene før også. Vi har fått en effekt med mange mål i de siste kampene, så vi får håpe at det holder seg i kveld også, sa assisterende trener i Sarpsborg 08, Tom Freddy Aune, til NRK.

Sarpsborg 08 ligger på en niende plass på tabellen med ni poeng på syv kamper.

– Vi har ikke fått flere poeng enn vi har fortjent. Vi har heller fått mindre poeng enn vi har fortjent, føler vi selv. Vi håper vi skal ta med oss en seier i kveld.

4-0 i treningskamp i mars

Kveldens motstander, Bodø/Glimt, ble senest slått 4-0 for halvannen måned siden i en treningskamp.

– Vi tapte her oppe i fjor mot dem, treningskampen er historie. Vi vet hva vi møter. Det er et raskt, kontringslag som utnytter de feilene vi gjør. De er fryktelig gode når de får satt fart, oppsummerer Aune.

– Vi tar våre forholdsregler, men først og fremst har vi fokus på våre egne prestasjoner. Vi skal fortsette den trenden vi har satt nå.

Går for seier

– Vi går for seier! Det er ikke noe tvil om det. Jeg syns vi har fått en offensivitet inn i hele spillergruppa nå, vi har hatt flyt og har spilt godt de siste kampene. Vi har scora mye mål og tenkt til å fortsette med det, sier styreleder i Sarpsborg 08, Cato Haug.

Spillerne reiste nordover i går. Selv blir styrelederen i Sarpsborg, og vil følge kampen på tv.

– Det hadde vært veldig hyggelig å være i Bodø. Jeg kjenner mange der, det er en veldig hyggelig gjeng som jobber rundt Bodø/Glimt, avslutter Haug.

Laster innhold, vennligst vent..