NRK Meny
Normal

Sarpsborg 08 tapte mot uværet

Årets første treningskamp for Sarpsborg 08 varte i nøyaktig 25 minutter, før uværet i Tyrkia stanset kampen.

Sarpsborg 08 - Kjetil Berge
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Da hadde Sarpsborg 08 tatt ledelsen 1-0 etter 18 minutter, ved midtbanespiller Michael Røn.

Sarpingens mål ble også kampens eneste. Bare sju minutter senere bestemte nemlig dommeren seg for at nok var nok, og ga det kraftige uværet tre poeng og hjemmeseier.

– Det ble jo litt kamp, men det har vært et forferdelig vær her nede. Vi våknet til morgenen i dag med fem cm hagl på verandaen, men det klarnet opp og vi bestemte oss for å spille kampen, sier sportslig leder i Sarpsborg 08, Cato Klaussen.

– Vi var klart bedre

Kampen var altså i rute med en god start for Eliteserielaget. Men etter 25 minutter satte altså hagl, lyn og torden en effektiv stopper for videre spill.

– Vi spilte i kraftig motvind, men vi produserte en to-tre veldig gode sjanser og scoret ett mål. Jeg synes vi var klart bedre enn Wacker Innsbruck, sier Klaussen.

Det østerrikske Bundesliga-laget Wacker Innsbruck rakk å spille tre kamper før kampen mot Sarpsborg 08, og holdt nullen frem til Røn satte inn sitt mål. De drar imidlertid hjem til Østerrike i morgen. Det blir derfor ingen ny kamp mellom de to lagene.

– Fint hotell og god mat

Selv om det ikke ble den matchingen lederne i Sarpsborg 08 hadde håpet på i dag, er sportslig leder Klaussen uansett godt fornøyd med oppholdet i Tyrkia så langt.

– Turen ellers har vært veldig bra den. Vi har hatt gode treningsforhold, med lett regn og fantastiske baner. Vi bor på et veldig fint hotell og maten er god her nede, vi har det godt, sier han.

Det har altså ikke blitt noen Rekdal-bilder fra treningsleieren til sarpingene. Men selv om det ikke har blitt mye sol-bading blant lederne i klubben, har de utnyttet oppholdet i Tyrkia godt.

– Det er klart at utenom treninga, så hadde det vært hyggelig med litt sol, men vi er jo her for å trene og det har vi fått godt utbytte av, sier Klaussen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • USA vil bruke 90 mill. på Rygge

    USA vil bruke omkring 90 millioner kroner til å ruste opp Rygge militære flyplass, melder TV2.no. Bevilgningen er godkjent i USA, men det norske forsvarsdepartementet avviser at det er fattet noen beslutning om amerikanske investeringer på Rygge.

  • Trøgsting møter alvorlig tiltale

    En mann i 60-årene fra Trøgstad må i retten i Oslo over nyttår, tiltalt for besittelse av seksualiserte bilder av barn og forsøk på å begå seksuelle handlinger med en mindreårig. Ifølge tiltalen hadde han avtalt et møte med en 13 år gammel jente i februar, men da møtte i stedet en mann opp.