NRK Meny
Normal

Sarpsborg 08 slo Viking

Sarpsborg 08 vant 2-1 over Viking mandag kveld.

Sarpsborg 08

Sarpsborg-spillerne feirer seieren over Viking sammen med supporterne.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Sarpsborg 08 - Viking 2-1 (1-0)

Sarpsborg 08 er fortsatt ubeseiret i Eliteserien etter at de slo Viking 2-1 hjemme på Sarpsborg stadion.

- Dette var gøy. Vi får tre poeng i dag og det var akkurat det vi ville ha, sier målscorer Christian Brink til NRK. (Se intervju med Brink under)

Intervju med målscorer Christian Brink etter Sarpsborg 08s 2-1 seier over Viking 1. april.

Intervju med Christian Brink

- Tempoet ble litt dårlig til tider og det var fordi gresset var tørt der ute, fortsetter han.

Nevnte Christian Brink sørget for Sarpsborg ledelse til pause, da han fikk stå umarkert og heade ballen i mål etter 42 minutter.

Viking utlignet etter 52 minutter da islendingen Jon Dadi Bödvarsson fikk stå helt alene på fem meter og sette ballen enkelt i mål.

Men bare tre minutter senere sørget Martin Wiig for mer sarpejubel da han dunket ballen i krysset fra vel 20 meter. Scoringen ble kampens siste og Sarpsborg vant dermed 2-1 over Viking.

- Det var fantastisk å ta med seg tre poeng her hjemme. Det viser seg at vi må ta de fleste poengene her hjemme,sier Brink.

- Vi har som mål å gjøre Sarpsborg stadion til vårt borg, legger Brink til.

- Bra nivå

Sarpsborg har nå kapret fire poeng på de to første kampene , det er minst ett poeng mer enn de fleste ekspertene tippet før sesongen.

- Vi har et bra nivå og jeg føler at vi kan hamle opp med de fleste,sier Brink.

- Men vi må holde beina på jorda og være ydmyke, ellers er det strake veien ned igjen , avslutter Christian Brink til NRK.

♦Resultater og tabell

♦Duket for årets første hjemmekamp

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kornhøsten i gang

    Norgesfor Råde mølle har fått inn årets første lass med korn, det er 2–3 uker tidligere enn normalt. Avlingen med høstsådd hvete til bonde Svein Erik Olsen var under halvparten av det han får et normalt år.

  • Fengsel for underslag

    En mann fra Mysen er dømt til fengsel i tretti dager for underslag av 30 000 kroner fra egen arbeidsplass, skriver Smaalenenes Avis. Mannen jobbet i en butikk i indre Østfold, og det var selskapets revisor som fattet mistanke om handlelen var gjennomført selv om de var slettet fra kassen. I et møte med arbeidsgiver tilstod mannen at han i en periode over tre år selv hadde fått pengene kontant, men ikke visst hvor mye det var.