NRK Meny
Normal

Sarpsborg 08 slet seg til seier

Roar Johansen (bildet) var fornøyd med tre poeng hjemme mot Tromsdalen. Sarpsborg 08 slet seg til 2-0 mot bunnlaget fra nord.

Sarpsborg 08
Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Nicolay Solberg

Nicolay Solberg (bildet) scoret Saprborg 08s første mål i kveld.

Foto: Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 vant 2-0 over Tromsdalen, men Sarpingene måtte slite for å få med seg alle poengene i kveld.

- Det ble en litt mer slitekamp enn vi har hatt i det siste, men det var vi forberedt på, sier Trener Roar Johansen til NRK.

For det var en sjansefattig kamp på Sarpsborg stadion i kveld. Gjestene lå lavt og kompakt, mens Sarpingene stort sett trillet ball. Men to ganger klarte likevel hjemmelaget å bryte ned muren til gjestene, og det holdt altså til seier.

- Tromsdalen er gode til å ødelegge. I tillegg så er de et spillende lag, litt likt oss, vi frykta dem litt på forhånd, og vi er derfor veldig godt fornøyd med tre poeng, sier Sarpsborg treneren til NRK.

Fornøyd målscorer

Sarpsborgs leiesoldat Nicolay Solberg scoret nok en gang for hjemmelaget, og han var naturlig nok fornøyd med tre poeng.

- Det er på slike dager vi må vinne, vi må fortsette å være gode defensivt,så kommer det offensive. Og vi vet at vi er gode nok,sier Solberg til NRK.

Men selv om Sarpsborg slet med å komme til de store sjansene i kampen, så var de det førende laget spillemessig, og det var fortjent at de vant kampen.

- Vi triller ball og gjør som vi skal, men de er vanskelige å spille mot. Det er de kampene her som er ekstremt viktige, og det er nå vi merker om vi er et topplag eller ikke,sier Solberg til NRK.

Solberg har sammen med Øyvind Hoås og Martin Wiig produsert bra med mål for Sarpingene hele sesongen. Og 1-0 scoringen til Nicolay Solber var av den vakre sorten, selv beskriver han målet slik:

- Jeg var bestemt og brukte et ekstra touch, og satte ballen mellom beina på keeper og det var jo akkurat sånn det skulle gjøres, sier Solberg til NRK.

Seieren betyr at Sarpsborg 08 beholder 2. plassen på tabellen. Laget har tre poeng opp til serieleder Start og fire poeng ned til Sandefjord,som ligger på 3. plass.

Les også :

- Ikke vits å holde gutta nede

Slik var Sarpsborg 08 - Tromsdalen

Resultater og tabell i 1.Divisjon

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykke på riksvei 115

    To biler skal ha frontkollidert på riksvei 115 ved Haug i Skiptvet. Tre personer er involvert, men skal ikke være betydelig skadd. Indre Østfold brannvesen er på vei.

  • Er klar for skogbrann

    Brannmannskaper i Østfold er i beredskap hvis skogbrannene i Sverige skulle spre seg over grensen. Det sier vaktleder Per Håkon Lauritzen brannvesenets Øst 110-sentral til Amedia.